NJIHOVA LJUBAV JE VJEČNA: 6 horoskopskih parova koji imaju NAJJAČU EMOTIVNU VEZU

NJIHOVA LJUBAV JE VJEČNA: 6 horoskopskih parova koji imaju NAJJAČU EMOTIVNU VEZU

17. prosinca 2018. 0 By Admin 1

 

Nikada ne znate koliko će trajati zaljubljenost – da li je trenutna ili se radi o emotivnom povezivanju?

Horoskop vam pomaže i otkriva: Kojih 6 horoskopskih parova su najjače povezani?

 

Ova dva znaka su potajno strastvena, pa su zato odlični partneri međusobno. Vage imaju potrebu da budu voljene i željene, a Škorpije znaju kako da ljude obasipaju pažnjom. Škorpije, međutim, žele da budu savetovane, a u tome su Vage fantastične. Znaju kako da zadovolje međusobne potrebe.

Iako imaju različita interesovanja i osobine, uživaju u vremenu koje provode zajedno. Hemiju osećaju već posle nekoliko trenutaka i ne mogu da shvate šta su pre toga radili sa drugim znakovima.

 

Ribe i Rakovi su najemotivniji u Zodijaku. Ali, pored njihovih emocija, spaja ih i izražena intuicija. Čim se upoznaju, razviju emocije i razumevanje. Među njima ne postoje tenzije.

Ova dva znaka zajednički pronalaze balans u životu. Dok Ribe pokušavaju da budu sa obe noge na zemlji, Rakovi obožavaju da im se podstiče kreativnost i da istražuju za šta su sposobni. Ova dva znaka imaju slična interesovanja, pa zato razumeju probleme i strahove.

 

Kada su Strelac i Ovan zajedno, postaju nepobedivi. Vole da zajedno organizuju vreme, da diskutuju o malo čudnim temama, i da se podstiču na sve moguće načine. Bukvalno su srodne duše i mogu da otkriju nove, lepše svetove ako udruže snage.

Međutim, oni cene individualnost i potpuno su srećni što ih druga strana razume. Pre nego što se zaljube, moraju da upoznaju drugi znak kao prijatelja, pa tek onda da započnu romansu.

 

Blizanci i Vodolije su kao magneti, odnosno suprotnosti koje se privlače. Vodolije su ekstremne, dok su Blizanci malo neodlučni. Vodolije imaju jake i čvrste stavove, dok se Blizanci prilagođavaju, pa verovatno zato ova veza uspeva.

Blizanci žele nekoga ko će im pokazati put, a Vodolijama je to omiljena aktivnost, da budu vođe. Ravnoteža je ključna za uspeh. Imaju slične ciljeve i mogu da se oslone jedno na drugo dok ih ostvaruju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2