DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak čeka NEVEROVATNA SREĆA, a jedan će se JAKO RAZOČARATI

DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak čeka NEVEROVATNA SREĆA, a jedan će se JAKO RAZOČARATI

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Devica

Pristajete na određene ustupke, samo ako oni ne narušavaju vaš poslovni ugled ili ne umanjuju krajnje rezultate. Kada neko pokušava da vas dovede pred svršeni čin, najbolje je da odgovorite bez suvišnih rasprava i na način koji podrazumeva poštovanje postavnih pravila. Zbog raznih obaveza koje imate dešava se da propuštate neke događaje u privatnom i ljubavnom životu. Partner negoduje i opominje vas na greške koje činite.

Vaga

Primećujete da novi događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, mudro pregovaranje i vešto prilagođavanje u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Dobro odmerite svoje mogućnosti pre nego što nešto objavite ili obećate pred saradnicima i prijateljima. Predosećate značajne promene u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpion

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Strelac

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i širu angažovanost nego što je to inače uobičajeno. Stalo vam je da investirate svoje znanje i energiju u neke korisne ciljeve, koji će vam priuštiti bolji kvalitet života na svim poljima. Pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3