Jedan donosi PRELEPU LJUBAVNU PRIČU! Izaberi najlepši PRSTEN i saznaj šta te očekuje USKORO očekuje!

Jedan donosi PRELEPU LJUBAVNU PRIČU! Izaberi najlepši PRSTEN i saznaj šta te očekuje USKORO očekuje!

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

PRSTEN 5

Ukoliko je prsten broj pet tvoj izbor, ti si u prethodnom periodu imala nekakve ponude za vezu ali to nije bilo on sto ti zelis i odlucila si da se ne upustas ni u sta.. Odbila si sve ponude, sanjas o nekim drugacijim ljubavima.

Budi oprezna, da ne postanes previse ponosna jer savrsenstvo ne postoji, a ako si kriterijume podigla visoko, neces pronaci nikoga da ti se uklopi u tu sliku idealnog muskarca i rizikujes da ostanes sama i nesrecna… jer sve sto vrijeme vise prolazi ti se teze odlucujes na vezu.

Nisi ni ti kompletna i besprekorna kao niko od nas, kako onda ocekujes da nadjes takvog partnera…?

Nemoj hladno da tjeras ljubav od sebe i zatvaras sva vrata za sobom, budi malo mudrija i strpljivija, daj joj vremena da ti pokaze kako lijepa zna biti…

PRSTEN 6

Ukoliko je ovaj prsten tvoj izbor, ovaj period ce za tebe biti u znaku velike promjene na ljubavnom planu i putu ali promjene koja ima veze sa desavanjem iz proslosti… Pojavice se neko iz tvoje davne proslosti ko je prema tebi bio hladan i jako te povrijedio a da to i ne zna.

Medjutim, nije to u pitanju sada, on nece doci po oprost, on je u svojim padovima dosao do zakljucka da samo tebe voli.

Budi pametna i takticar, ako zeli da te ima morace dobro da se potrudi da ti dokaze svoju ljubav i osjecanja…

Cuvaj se, jednom te povrijedio, nemoj olako da vjerujes i da se dajes, drzi se na cijeni jer ti zaista mnogo vrijedis…I ako se odlucis da mu vjerujes, pusti ga prvo neka se malo ”dokazuje’, pokazi da vise nisi naivna nimalo i da ovaj put ne moze da se igra s tobom…

Stranice: 1 2 3