Izaberi jedan PRSTEN i saznaj ŠTA treba da URADIŠ da ostvariš svoju NAJVEĆU ŽELJU

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj ŠTA treba da URADIŠ da ostvariš svoju NAJVEĆU ŽELJU

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

PRSTEN 1

Ako je tvoj izbor prsten broj jedan, ti posjedujes izuzetnu snagu volje, da kada nesto odlucis , rijetko kada se desi da ti to izmakne ili da ne zavrsis do kraja nesto sto si naumila. Dostojanstvena si i prema sebi najstrozija.

 

Trenutno ste jako blizu cilja ali ovaj zadnji i poslednji dio se oduzio i vec polako pocinjete da gubite strpljenje. Sve vam se cini bespotrebno sto uradite, i umorili ste se od silne zelje da ubrzate stvari, nikako vam ne ide od ruke.

 

E to moze znaciti samo jedno, a to je da VI trebate sada da pustite da se zelja sama zaokruzi jer ste vi dali od sebe sve sto ste mogli i sve sto sada dodatno uradite samo ce negativno djelovati na vasu psihu.

 

Znaci pustite neko vrijeme i sacekajte.

 

Neke stvari u zivotu ma koliko nam djelovale prosto na prvu, zahtjevaju malo vise vremena, i uvijek je bolje sacekati i pratiti znakove, mozda zelimo nesto sto zaista nije za nas???

 

Vrijeme ce pokazati sve, strpi se jos malo…

 

 

 

PRSTEN 2

 

Ukoliko ste se odlucili za prsten broj dva, to znaci da ste vi jako zabavna, dominantna i vesela osoba. Naprosto privlacite paznju gdje god da se pojavite i u drustvu uvijek vodite glavnu rijec. Trenutno ste u jednoj zivotnoj dilemi, ne znate za sta da se odlucite izmedju dvije stvari, obe vam djeluju jednako primamljivo i vec neko vrijeme balansirate jako uspjesno.

 

Medjutim, ono sto je vrlo moguce kao ishod ove situacije je to da cete ostati bez OBE ukoliko se ubrzo ne odlucite i jednu zauvijek pustite. V

 

i najbolje znate o cemu je rijec pa se dobro zamislite i pokusajte odvagati dobro i odluciti se konacno.

 

Volite izazove i ponekad ne razmisljate da mozete nekog povrijediti na svom putu do cilja, budite malo obazriviji prema drugima, bicete dosta vise srecniji…

 

Ako igras duplu igru, budi oprezna, jer trenutno imas osjecaj da je cijeli svijet tvoj, a to se okrene za cas posla…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3