Koju od OVIH 5 životinja najviše VOLITE? Odgovor će otkriti SVE O VAMA!

Koju od OVIH 5 životinja najviše VOLITE? Odgovor će otkriti SVE O VAMA!

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Medvjed

Simbolika medvjeda

– Primarno značenje duhovne životinje medvjeda je snaga i povjerenje
– Bori se protiv nedaća; poduzima akcije i preuzima vodstvo
– Duh medvjeda ukazuje da je vrijeme za ozdravljenje ili za korištenje iscjeliteljskih sposobnosti kako bi izliječili sebe ili druge
– Medicina medvjeda naglašava važnost samoće, vremena u tišini, odmaranja
– Duh medvjeda omogućava čvrsto stajanje na zemlji

Karakteristike medvjeda

Duh medvjeda je jak izvor podrške u teškim vremenima. On pruža hrabrost i stabilne temelje u suočavanju s izazovima. Kad se medvjed pojavi kao duhovni vodič u vašem životu, možda je vrijeme da se borite za svoja uvjerenja i istinu.

Ova moćna životinja će pružiti podršku i snagu. Medvjed je isto tako vodič koji pruža vodstvo u vašem životu ili u životu drugih ljudi. Ova životinja izaziva strahopoštovanje i divljenje zbog svoje snage. Njegova prisutnost izaziva poštovanje.

Njegova snaga i snažan stas će vas potaknuti da preuzmete vodeću ulogu u vašem životu i poduzmete akciju bez straha.

Kada prizovete moć totema medvjeda, razmišljajte o kvalitetama unutarnje snage, neustrašivosti, povjerenja u sebe i kako to možete projicirati u svom svijetu.

Budući da je medvjed često povezan sa šamanima u mnogim tradicijama, ovaj duh životinje može simbolizirati iscjeliteljske sposobnosti i ulazak u ulogu iscjelitelja. Ako se medvjed pojavi u vašem životu, to također može značiti da je vrijeme da se pobrinete o svojim potrebama za ozdravljenje, bilo na fizičkoj, emocionalnoj ili duhovnoj razini.

Pažljivo razmislite gdje ste i gdje vam je najviše potrebno iscjeljenje. Možete prizvati vodstvo duhovnog medvjeda kako bi usmjerili svoju energiju na konzervativniji ili usredotočeniji način.

Medvjed je životinja koja živi osamljeni život. Ako imate medvjeda kao duhovnu životinju vodiča, to može značiti da pronalazite ravnotežu i udobnost u samoći. Prisutnost ove moćne životinje može ukazati na potrebu da se “pregrupirate” i postavite granice, tako da se osjećate ugodno u svom prostoru.

To može biti poziv da nađete vrijeme za sebe daleko od gužve i užurbanosti i odmoriti se u tišini. Duh medvjeda također može biti odličan pomagač kod posvećivanja vremena i energije u introspektivne prakse kao što je samo-propitivanje ili meditacija.

Pozovite duh medvjeda da vam pomogne pronaći vaš centar i jake temelje za prizemljenost koje će vas podržati u zauzetim i bučnim periodima.

Sokol

Simbolika sokola

– Sokol je glasnik duhovnog svijeta
– Koristi moć fokusiranja
– Preuzima vodstvo u pravo vrijeme
– Sposobnost viđenja, jasna vizija
– Jaka povezanost s duhom, povećana duhovna svijest

Karakteristike sokola

Sokol može uzletjeti visoko i doseći nebesa bez napora. Kao i većina ptičjih totema, ta moćna životinja se često smatra glasnikom koji donosi poruke iz duhovnog i nevidljivog svijeta.

Ako imate sokola kao duhovnu životinju možete biti skloni igri s alatima za gatanje, proricanju te koristiti svoju intuiciju da vas vodi u životu. Rad sa totemom sokola može ojačati vašu sposobnost da se oslanjate na ovu vrstu vodstva.

Kad se sokol pojavi u vašem životu, budite pažljivi s obzirom na poruke koje nosi i otvoreni intuiciji. Sokol kao duhovna životinja nas poziva da se usredotočimo na naše svakodnevne obaveze. Kada osjetite prisutnost totema sokola, izbjegavajte ometanja i usredotočite se na trenutni zadatak. U isto vrijeme sokoli se mogu vinuti i letjeti visoko u nebo.

Ova životinja ima moć pružiti potporu u stjecanju više razine perspektive o bilo kojem pitanju ili projektu kojeg treba poduzeti. Kada se pojavi sokol u vašem životu, možda je vrijeme da se manje fokusirate na detalje i usredotočite na višu perspektivu.

Oslanjajući se na moć sokola možete jasno vidjeti što je ispred vas i prkositi svim preprekama koje vam mogu biti na putu. Specifičan način na koji vodstvo sokola radi je način da koristi visoku razinu i jasnu, fokusiranu viziju dok usmjerava vaše postupke.

Sokol je ptica grabežljivica. Kada imate ovu životinju kao duhovnog vodiča, to naglašava vašu sposobnost da vodite i utječete na druge ljude. Kad je sokol prisutan u vašem životu, to bi moglo značiti da je vrijeme da preuzmete više inicijative i budete aktivni.

Sokolovi simboliziraju moć promatranja. Vodstvo ovog duha životinje može također ukazivati na to da imate mogućnost studiranja situacije prije poduzimanja akcije. Promatrajte situaciju i djelujte u pravo vrijeme.

Sokol kao duhovna životinja je povezana sa snagom vizije. Ako imate sokola kao totem, imate ili razvijate sposobnost da vidite jasno i imate snažne vizije. Možda čak koristite vidovitost kako bi ostvarili svoje ciljeve u životu i komunikaciju s drugima.

Baš kao što sokol može vidjeti vrlo detaljno na velikim udaljenostima, možda ćete biti u mogućnosti da vidite ono što drugi ne vide. Možete imati afinitet prema razotkrivanju velikih životnih misterija i proricanja u jednom ili drugom obliku.

Kada imate sokola kao duhovnu životinju, možda imate prirodnu sklonost za primanje vizije, bilo u snovima ili u budnom stanju. Moć ove životinje podržava vaše ekstra senzorne sposobnosti i intuiciju. Totem sokola snažno je povezan s duhovnim sferama.

Kad se pojavi u vašem životu, pozvani ste da iskoristite pažnju i iskustvo ka brzom duhovnom razvoju. Kako budete razvijali svoj odnos sa totemom, možete dobiti inspiraciju za osjećanjem potpunije vezu s duhom.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3