DNEVNI HOROSKOP za 24. decembar: Vaga u problemu, Devica na sedmom nebu, Strelac zavodi sve redom, Jarac kida lance…

DNEVNI HOROSKOP za 24. decembar: Vaga u problemu, Devica na sedmom nebu, Strelac zavodi sve redom, Jarac kida lance…

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Pripazite se danas nepotrebnih finansijskih troškova ili emotivnih. Šta god i koliko god uložite u današnji dan vratiće vam se desetostruko. Uživajte u svojoj urođenoj ljubavi prema prirodi. Današnji dan je posvećen osećaju slobode od bilo kakvih okova. Pokidajte lance i istražite sasvim novi svet u svom umu i fizičkom okruženju. Nemojte odbijati bilo kakvu ponudu za avanturom.    

VODOLIJA

Nemojte danas ostajati kod kuće i duriti se. Ostavite prošlost iza sebe i krenite napred. Zgrabite prilike koje su pred vama i opskrbite se pozitivnom energijom. Prestanite da gledate šta se krije ispod površine i fokusirajte se na ono što je pred vama. Ovo je idealan dan da pripremite svoj život za jednu sasvim novu avanturu. Preokrenite svoj život u filmsku priču sa sobom, kao glavnim glumcem.    

RIBE

Pustite omiljenu muziku. Zaplešite u svom domu i osvežite svoj prostor šarenilom cveća. Ovo je divan dan kada ćete biti u prilici da pokažete svima svoju sjajnu energiju. Krenite u radikalnu avanturu za koju ste mislili da nije moguća. Pustite da vas nosi dobra energija i srećna zvezda. Ne brinite oko detalja.     horoskopius

Stranice: 1 2 3