Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

24. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Maj: Slavuj

Kao slatka pesma cvrkutave ptice, vi ćete razvedriti dan svakom koga sretnete. Uvek pozitivni i zaraznog raspoloženja zbog kojeg vam svi zavide.       Na vaš ljubazan osmeh niko ne ostaje imun i niko vas nikad neće videti bez njega.

Jun: Golub

Kraljevska ptica. Vi ste rođeni vođa, shvatali to ili ne. Vi ste kralj organizacije i delegiranja. Preuzećete nadležnost i od haosa stvoriti red, bilo da se radi o stvari od izuzetnog značaja ili jedostavnom organizovanju da svi dođu u školu na vreme.     Vi ne možete bez liste obaveze.

Jul: Orao

Kao i ova ptica, vi ste veoma samouvereni. Vaša veština slušanja je bolja od svih. Čak će vam i potpuni stranci ispričati svoju životnu priču. Pouzdani ste i umete da čuvate tajnu.       Takođe ste sposobni da udelite strpljiv savet od srca kako biste usmerili druge u pravom smeru.

Avgust: Vodomar

Bebe vodomara su poznate po tome što su prijateljski naklonjene ljudima. Vi ne samo da uživate u upoznavanju novih ljudi, već činite i da drugi ljudi uživaju u upoznavanju vas.       Poznati ste kao izuzetno velikodušni i spremni da pomognete svakom ko dođe u kontakt sa vama.nastavak na sledecoj stranici..

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3