Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

24. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Septembar: Jastreb

Vi ste heroj sopstvene priče! Uprkos mnogobrojnim izazovima, vi se uvek dočekate na noge. Vaša dela ne prolaze nezapaženo, ali ste spremni da za zatrubite u sopstveni rog za pomoć.       Ova snašna mešavina herojstva i poniznosti čini da ste obožavani i na poslu i kod kuće. Ljudi se oslanjaju na vas i njihovo poverenje nikada niste izigrali.

Oktobar: Labud

Vi ste popravljač, onaj koji uvek ima odgovor. Volite da pomažete i pronaći ćete rešenje bilo kog problema u rekordnom roku. Volite da ste u pravu i obično i jeste.       Svako će se prvo vama obratiti u teškoj situaciji ili kada im je potreban savet. Vi ćete uvek imati lek!

Novembar: Petao

Vi ste najbolji prijatelj kog čovek može da poželi. I u dobru i u zlu, vi ćete biti na strani prijatelja i čuvati mu leđa.       Ne samo da vodite druge pravim putem, već i sprečavate da im bude dosadno.

Decembar: Vrana

Uzbudljiva ptica intrige i misterije. Vi ste lutalica i avanturista. Samouvereni i radoznali, u stalnoj ste potrazi za novim uzbuđenjima. Oslanjate se na sebe i savršeno ste srećni sa samim sobom.       Vi možda niste u centru zabave, ali vaš život je ispunjen novim iskustvima.

fokuzz

Stranice: 1 2 3