DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. decembar: Ribe neko voli, Bik u tajnoj vezi, Jarcu stižu promene, Lava čeka zanimljiv susret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. decembar: Ribe neko voli, Bik u tajnoj vezi, Jarcu stižu promene, Lava čeka zanimljiv susret…

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ukoliko ste slobodni, a pruža vam se mogućnost da poslovno sarađujete sa osobama iz inostranstva, velika je šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Verovatno se radi o nekom ko je vrlo praktičan i intuitivan. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, mogli bi da razmisle o zajedničkom putovanju.    

ŠKORPIJA

Danas ste čini pomalo nesigurni u sebe, ali i u vezi jedne odluke koja se tiče vašeg ljubavnog života. Niste sasvim sigurni da je osoba koja je trenutno pored vas ona prava. Ne dozvolite da nagomilano nezadovoljstvo eskalira – vreme je za jedan iskren razgovor. U svakom slučaju, poželjno je da se nešto u vašem odnosu drastično promeni.    

STRELAC

Ukoliko ste u vezi, vaša situacija nije nimalo jednostavna. Vi svakako imate intenzivne emocije jedno prema drugom, ali vaši odnosi su sve, samo ne harmonični. Najbitnije je da koliko danas shvatite da ćete imati mnogo stresa ako ne naučite da budete diplomata u ljubavi. Odvojite neko vreme i dobro razmislite šta vam je činiti.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3