Mesečni horoskop JANUAR 2019. godine- RAK- Zaljubićete se kao nikad pre!

Mesečni horoskop JANUAR 2019. godine- RAK- Zaljubićete se kao nikad pre!

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Rakovi su nestalni u ovom periodu i ne drži ih mesto. Kuću osećaju kao teskobu i teže konkretnim promenama. Za slobodne Rakove ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate sve svoje kvalitete da iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

Rak januar 2019: Horoskop za zdravlje

Moguće je da ste imali zdravstvenih problema iz prošlih meseca. Preterali ste sa poslom, a i na ljubavnom planu nisu baš cvetale ruže, tako da ste bili preopterećeni psihički i fizički, a i emotivno. Kada se ovako nešto desi, čovek se vrlo lako razboli jer mu oslabi imuni sistem. U januaru iskoristite da usporite tempo, a da ne iznurite preterano svoje telo i um.

Takođe, porodična situacija može značajno da utiče na vaše zdravlje. Trebalo bi u ovom mesecu da izbegavate stesne situacije i da budete srećni sa onim što vam život pruža. Godina koja vam predstoji doneće vam mir i spokoj, a samim tim i manje emotivnih rastrojstava. Druga polovina ovog meseca povoljna je svima koji su na listi čekanja za operaciju.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak rak

Rakvi su osobe sa datumom rođenja: 21. VI – 21. VII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Mesec
Vaš kamen: mesečev kamen
U životu tražite: potvrđivanje i bliskost
Raspoloženje: ćudljivo
Tajna želja: da se oseća sigurno (emotivno, finansijski, romantično i duhovno)

Stranice: 1 2