RAK, BIK I RIBE!- Do kraja godine SUDBINA donosi velike ŽIVOTNE IZAZOVE za ova 3 znaka Zodijaka!

RAK, BIK I RIBE!- Do kraja godine SUDBINA donosi velike ŽIVOTNE IZAZOVE za ova 3 znaka Zodijaka!

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

3. Bik

Do kraja ove godine Bikovima bi najbolje bilo da se primire koliko mogu, da ne zapocinju svadje sa partnerom. Zbog svoje tvrdoglavosti mogli bi upropastiti ono sto imate sa partnerom i srozati njegovo misljenje o vama. Da li vam to treba???

 

Period koji je pred nama bice pun napetosti i nervoze, sa vase strane.. Posvetite se svojim hobijima koliko god mozete, iskljucite se maksimalno iz planiranja ili organizovanja zivota. Ali da to ne znaci izbjegavanje i otudjivanje. To bi vec mogao pogresno protumaciti i opet nista niste napravili.

 

Ako ste slobodni ovo upozorenje moglo bi se odnositi na to da ne zapocinjete ljubavnu veze samo da bi posto po to imali nekoga kraj sebe. Samo cete se unesreciti, i sebe i tu osobu. Nece ovaj period dugo trajati zato bi za vas najbolje bilo da se strpite i sacekate ono pravo.

 

Tu je u blizini, ali jednostavno nije jos doslo na red. Ispunite sebi vrijeme tako sto cete se bazirati na opustanje i uzivanje u sebi. To ce osjetiti svi oko vas, i tako cete izbjeci neprijatne rasprave koje bi bile totalno bespotrebne sada.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2