SREĆAN JE ONAJ KO IH IMA PORED SEBE! Emotivne i snažne, žene rođene u OVA dva znaka RUKU U VATRU daju za onog KOGA VOLE

SREĆAN JE ONAJ KO IH IMA PORED SEBE! Emotivne i snažne, žene rođene u OVA dva znaka RUKU U VATRU daju za onog KOGA VOLE

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

RIBE

Ono sto je bitno naglasiti na samom pocetku je to da ste vi jako pozitivna, emotivna, razumna i tolerantna dusa… Osobe koje su rodjene u ovom znaku su zaista posebne, cesto vide i osjete ono sto vecina ljudi ne moze…Obdareni ste jako dobrim instiktom i uvijek slusate svoj “unutrasnji glas”, sto je odlicno jer on vas uvijek vodi na pravo mjesto.

Cula su vam takodje izrazena, i vi prosto svijet dozivljavate sa svom njegovom ljepotom i carima, ono negativno ste potisnuli, jer ste se odlucili da budete srecni.

I to je pravi potez, jer sve ostalo poslije sto dolazi i dobro i lose, proci ce kao i sve u zivotu sto prodje a VAMA ce ostati vasa pozitivna energija i odluka da bez obzira sta se desavalo borite se da ne pokleknete i to je znak da je vasa dusa zadovoljna, ispunjena i dobra.

Zracite na ljude tako sto vam se dive i cesto vas traze za savjet ili misljenje jer ostavljate dojam da vam sve u zivotu ide cak i onda kada uopste nije tako.

Imate pozitivan stav prema svemu i to vas vodi kroz zivot. Otvoreni ste uvijek za nove izazove, to vas uvijek nanovo budi i vraca energiju, dize raspolozenje i unosi nove boje u vas zivot….

Imate siroke poglede na svijet, ne volite da do pravih stvari dolazite na lak nacin, vi se vodite onim da sto se vise borite za nesto da to nesto vise vrijedi i jeste da vam cesto ta vasa taktika oduzima malo vise vremena ali svaki put se do sada pokazalo kao prava odluka.

Niste povodljivi, i to vam je ustvari najveca zastita…

Stranice: 1 2