ON PRESTAJE DA TE VOLI! Ovo su znakovi da je NAŠAO DRUGU i da će TE OSTAVITI…

ON PRESTAJE DA TE VOLI! Ovo su znakovi da je NAŠAO DRUGU i da će TE OSTAVITI…

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Definitivno previše znate o njegovoj koleginici s posla

Preterano oduševljenje koleginicom lako može biti znak da nešto nedostaje u vašem odnosu. On možda nije ni svestan da je stalno pominje, ali ukoliko se ispostavi da je očiglednije da ima više razumevanja i saosećanja za njene probleme nego za vaše, tada vaša veza definitivno ima problema.

Gnjavi vas nepotrebnim pitanjima

Iz nekog neobjašnjivog razloga vaš partner vas uveče prati po stanu, tapše po ramenu, ispituje besmislice, a vi samo želite da završite poslove po kući, spremite se za spavanje ili pogledate omiljenu seriju pred spavanje.

Pitate se, da li pokušava da bude iritantan? Verovatno ne, već je jednostavno gladan vaše pažnje i ne zna kako da vam se približi. Umesto da se istresete na njega ili ga ignorišete, zajedno se smestite na kauč i razgovarajte jer je to jednini način da saznaze šta mu je na umu.

Ponaša se neprepoznatljivo kada nije s vama

Kada ste zajedno, uvek naručujete istu hrane, odlazite u isti kafić na kafu ili vikendom gledate identične filmove. Možda ćete se zbog toga požaliti prijateljici kako vaš muškarac nikada ne želi da isproba nešto novo, a onda vas iznenadi saznanje da kada izađe s prijateljima želi da isproba sve, od surfovanja do kelja.

Činjenica je da u romantičnoj vezi uvek treba da postoji prostor da jedan od partnera izgovori famoznu rečenicu: “Znam da ovo zvuči ludo, ali možda bismo mogli…”

tportal.hr

Stranice: 1 2