DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. JANUAR: Lavu stiže šok, Škorpije očekuju prave zavrzlame a JEDNOM znaku život više neće BITI ISTI…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. JANUAR: Lavu stiže šok, Škorpije očekuju prave zavrzlame a JEDNOM znaku život više neće BITI ISTI…

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste preispitati svoje najdublje i najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate nekog sa kime možete da ih podelite onda iskoristite ovu priliku, izađite i zabavite se. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da ne idete na svoja uobičajena mesta – istražite nova i potpuno drugačija. Biće vam drago da ste uradili tako nešto!      

ŠKORPIJA

Ne brinite ako danas nešto krene naopako jer će to samo biti privid. Zvezde će danas malo da se poigraju sa vašim ljubavnim životom i pobrkaju neke aspekte života, ali samo zato da bi drugu stranu mogle da dovedu u red. Dakle, ukoliko ste spremni za sastanak a mislite da je nešto bolje iza ugla, iskoristite današnji uticaj planeta i fokusirajte se na ono što je pred vama. Trava je uvek zelenija kod komšija!      

STRELAC

Današnja planetarna energija pomoći će vam da postignete sve što želite kada je ljubav u pitanju. Posedujete sjajnu harizmu koja okreće glave za vama na ulici – posebno će se jedna određena osoba zagledati! Ukoliko izlazite večeras budite originalni i kreativni sa odećom – onom koja slavi vašu individualnost.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3