Mlad Mesec u JARCU: Ove horoskopske znake očekuju VELIKI PREOKRETI, a evo zašto će VODOLIJA I RIBE biti najsrećniji!

Mlad Mesec u JARCU: Ove horoskopske znake očekuju VELIKI PREOKRETI, a evo zašto će VODOLIJA I RIBE biti najsrećniji!

5. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Mlad Mesec u Jarcu počinje 6. januara, a ovaj period će posebno biti povoljan za Vodolije i Ribe.

 

Ovan

Mnogi Ovnovi sada mogu imati spretne ruke da nešto rade ili pišu neki rad. Naglašena je komunikacija sa braćom, sestrama, komšilukom, prijateljima. Vi ste dobar govornik ali ipak se može desiti da nemate odgovor na svako pitanje. Čuvajte se svađa.

 

 

Bik

Odličan položaj za neku kupovinu ili realizaciju odluke koju ste planirali od ranije. Moguća je mala sumnjičavost za neki posao. Poslednja dekada će biti dosta zanimljiva i interesantna za blistavo i lepo druženje.

 

 

Blizanci

Kod vas je zaista lepo položen ovaj Mesec koji nema loše aspekte pa vam može dati u narednih pola godine jako važan poslovni aspekt. Pojedini Blizanci rešavaju postojeći problem dok neki imaju bitne promene.

 

Rak

Kod vas se današ dešava da Merkur ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa Saturnom što nije baš lak aspekt. On od vas može tražiti da se malo osamite i razmislite dok vam pozitivni Uran ne da viziju koju pokrećete. Mesec iz Jarca vas gura napred da preuzmete inicijativu.

 

 

Lav

Vrlo povoljan period za treću dekadu jer utiče odlično na vaše projekte. Naglašena su vaša prijateljstva i vaše bitne poslovne veze. U večernjim satima i Venera ulazi u vaš znak pa možete očekivati dobre emotivne i finansijske tokove.

 

 

 

Devica

Mnoge Device sada mogu biti pretrpane sa obavezama pa je potrebno da napravite prioritet. Sposobni ste da radite više stvari u isto vreme i udruženi sa drugima sada dajete veće rezultate. Naglašeno je uzajamno pomaganje i solidarnost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3