STIŽU PARE! Ova 3 znaka mogu do KRAJA MESECA očekivati VELIKI NOVČANI DOBITAK

STIŽU PARE! Ova 3 znaka mogu do KRAJA MESECA očekivati VELIKI NOVČANI DOBITAK

5. Januara 2019. Off By Admin 1

DEVICA

Zato što su Sunce i Merkur (vladar Device) u kući karijere Device, prve dve dekade su odlične za postizanje željenog uspeha, ugleda i za isticanje.

 

Opozicija koju prave Sunce i Merkur sa Saturnom otežava stvari krajem meseca, ali snažan položaj vladara kuće karijere Device i podrška Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova garantuju vam uspeh.

 

Što se novčane situacije tiče, imamo dobre vesti. Venera – Uran konjunkcija donosi neočekivanu zaradu ili povlastice u zadnjoj nedelji januara 2019. godine.

 

 

 

VAGA

S Marsom u kući karijere Vage,  januar 2019. godine je mesec pun takmičenja. Imaćete velike ciljeve, želećete da se istaknete, borićete se neustrašivo za svoje ciljeve.

 

Oslanjaćete se samo na sebe i želećete da dokažete koliko vredite, pa ćete uvežbati sposobnosti vođe. Položaj Marsa u kući karijere Vage donosi vam značajne pobede, ali istovremeno to je i znak buntovnosti, što vam može stvoriti nevolje s nadređenim osobama i autoritetima.

 

Novac vam pristiže iz dva izvora: kroz profesionalan uspeh i kroz saradnje, sponzorstva, darove, fondove, a možda i kroz nasleđe. Kraj meseca je odličan za posao i za veze s osobama iz finansijskih krugova.

 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2