SREĆA U LJUBAVI! Ova 2 horoskopska znaka očekuje POČETAK SUDBINSKE VEZE do kraja JANUARA 2019. godine!

SREĆA U LJUBAVI! Ova 2 horoskopska znaka očekuje POČETAK SUDBINSKE VEZE do kraja JANUARA 2019. godine!

5. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Ova 2 horoskopska znaka očekuje početak sudbinske veze do kraja januara 2019. godine: Januar je mesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na ljubavnom planu ovaj mesec je definitivno prava prilika za to.

 

 

JARAC

 

Jarčevima će januar mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom mjeseca donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi. Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 23. januara može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

 

Posle 23. janaura, kada Venera pređe u znak Device i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine. Period do 27. januara biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

 

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

 

Jarčevima u vezi ovaj period biće krizni, ali u isto vreme i pun emocija.

 

Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspešnim prevazilaženjem problema, ukoliko su emocije jake a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije zasnovana na jakim temeljima ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2