CIGANSKE KARTE DO KRAJA JANUARA: Riba GUBI GLAVU zbog LJUBAVI, Bik nikad SREĆNIJI, Strelac bi se mogao KAJATI, Vaga u ogromnom ISKUŠENJU…

CIGANSKE KARTE DO KRAJA JANUARA: Riba GUBI GLAVU zbog LJUBAVI, Bik nikad SREĆNIJI, Strelac bi se mogao KAJATI, Vaga u ogromnom ISKUŠENJU…

9. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vam predviđaju ciganske karte do kraja ovog meseca. Mesec velikih događaja, drastičnih promena za tri znaka, ljubav će posetiti dva znaka, neko će biti uspešan a neko će dotaći dno.

 

Evo šta vašem znaku predviđaju ciganske karte do kraja JANUARA

 

OVAN

LJUBAV 

Zauzeti pripadnici znaka biće u jako nezgodnoj situaciji. Ipak sve se može rešit ako se potrudite. Nemojte dozvoliti da ljubav nestane tek tako . Ovnovi  koji su slobodni krajem meseca upoznaće nekog u koga će se odmah zaljubiti. Biće to ljubav na prvi pogled.

 

 

POSAO

Uložite malo više vremena u posao koji radite. Nekada je potreban posvećenost da bi se videli rezultati.

 

 

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

 

 

BIK

LJUBAV 

Bikove čeka prelep mesec u ljubavi. Zauzeti će uživati u ljubavi a slobodni upoznaju srodnu dušu krajem meseca. Ovaj mesec će sav biti u ljubavi. Oko 26. januara očekujte iznenađenje

 

 

POSAO

Posle puno rada koji će vas snaći u ovom mesecu ipak ćete uspeti naplatiti svoj trud.

 

 

ZDRAVLJE

Bićete u dobroj formi.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV 

Oni u vezama proći će kroz neku fazu iskušenja. Ljubav ako je jaka ništa je ne može pobediti. Slobodni će negde oko 23. imati ponudu za jednu tajnu vezu. Krajem meseca upoznaćete jednu divnu osobu koja će vas odmah privući.

 

 

POSAO

Blizanci će u julu napokon ubrati plodove svoga rada nakon velikog truda i napora koji su ulagali do sad.

 

 

ZDRAVLJE

Obratite pažnju šta vam telo govori.

 

 

RAK

LJUBAV 

Zauzeti će imati jednu lepu avanturu sa osobom koju vole. Moguće je putovanje krajem meseca u drugu državiu. Uživaćete. Slobodni Rakovi će u januaru paliti i žariti. Biće ovo vaš mesec kada je ljubav u pitanju. Imaćete toliko ljubavnih ponuda da nećete znati šta da radite.

 

 

POSAO

Januar mesec doneće vam jedno putovanje a kraj meseca i jedan veliki novčani dobitak.

 

 

ZDRAVLJE

Bićete u dobroj formi celi mesec.

 

 

LAV

LJUBAV 

Lavovi u vezama će imati lep mesec sve do kraja, kada će do njih doći vesti o bivšem partneru. Jako će se uznemiriti. Slobodni će paliti i žariti. Nemojte samo preterati da ne bi nekoga povredili, jer postoji neko ko vas mnogo voli.

 

 

POSAO

Imaćete dosta obaveza ali će na kraju vaš trud da se isplati. Krajem meseca očekujte novac iz inostranstva.

 

 

ZDRAVLJE

Posvetite više pažnje sebi.

 

 

DEVICA

 

Zauzeti će imati probleme oko 24. januara sa partnerom. Inače je sve ok. Slobodni bi u ovom mesecu mogli promeniti status. Device će do kraja januara pronaći novu ljubav. Biće ovo divan mesec za vas, naročito kraj.

 

 

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom, sredinom meseca obratite pažnju jer neko želi da vas prevari.

 

 

ZDRAVLJE

Bićete puni energije celi mesec.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3