DNEVNI HOROSKOP za 12. januar: Jarac priznaje emocije, Blizanci pred važnom odlukom, Lav u ljubavnoj dilemi…

DNEVNI HOROSKOP za 12. januar: Jarac priznaje emocije, Blizanci pred važnom odlukom, Lav u ljubavnoj dilemi…

11. siječnja 2019. Off By Admin 1

Svako dobro i uspešan dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.

 

LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

bik
POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.

 

LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

 

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

 

blizanci

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju.

 

LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

 

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

 

rak

POSAO

Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove.

 

LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

 

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

 

 

lav

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

 

LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 
 

devica

POSAO
Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.

 

LJUBAV
Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

 

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3