DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. januar: Bik skriva emocije, Lav rizikuje, Vodolija odvažna, Blizanci u žaru vatrene ljubavi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. januar: Bik skriva emocije, Lav rizikuje, Vodolija odvažna, Blizanci u žaru vatrene ljubavi…

12. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Ako danas budete osobi koja vam se dopada želeli to da stavite do znanja, možda je bolje da držite jezik za zubima. Šta god da kažete, imaće pogrešan efekat. Verovatno je to zbog vašeg ličnog neraspoloženja. Pokušajte da sve važne razgovore ostavite za sutra, a danas nađite način da se opustite.
 
 

BIK

Planetarni aspekti vam danas donose jaku volju i samopouzdanje. Bićete izuzetno spontani i hrabri da nekome kome se iskreno divite to stavite do znanja. Umesto da svoje emocije krijete ispod hladnog stava, slobodno ih otkrite glasno govoreći o njima. Osoba kojoj su upućene, biće oduševljena.
 
 

BLIZANCI

Pozicija planeta donosi povoljan dan da izrazite svoja najdublja osećanja. Iznesite na površinu sve što osećate prema svojoj novoj ljubavi. Ona će napokon razumeti kako se vi osećate, s obzirom na to da ste uglavnom zatvoreni i povučeni. Nakon ovog dana vatra između vas će se još više zapaliti. Uživajte jedno u drugom.

 

RAK

Suptilnost i tiština vas danas neće odvesti nigde, naročito ako želite da privučete nakoga ko vam se dopada. Energija vas ohrabruje da obučete svetlu odeću, navučete ljubazan osmeh i budete glasni i jasni. Što otvoreniji, iskreniji i topliji budete, imaćete više uspeha.
 
 

LAV

Vodite računa o konkurenciji koja će vam se danas umešati u ljubavni život. Neko će baciti oko na vašeg partnera ili osobu koja vam se dopada. Ukoliko se to dogodi, nemojte na grub i agresivan način rešavati bilo šta. Najbolje je da budete fini i nežni i tako pridobijete ono što volite. U vama postoji šarm kom malo ko može da odoli. Ne plašite se!
 
 

DEVICA

Danas ćete se zapitati o motivima zbog kojih ste u vezi sa trenutnim partnerom i to ne zbog toga što imate probleme, već naprotiv, zbog toga što ste se uspavali i imate osećaj kao da vaša veza ne vodi nikuda. Razmislite još jednom i pokušajte malo bolje da razumete svog partnera i njegove probleme. Za uspešnu vezu potrebno je da se obe strane jednako trude i predaju jedno drugom.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3