RAK, LAV I DEVICA- SUDBINSKI HOROSKOP za 2019. godinu!- Proleće će nekome probuditi STARE RANE..

RAK, LAV I DEVICA- SUDBINSKI HOROSKOP za 2019. godinu!- Proleće će nekome probuditi STARE RANE..

15. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prva polovina godine proteći će vam u nekim mislima o onome što je prošlo, a što vi još uvek odbijate sebi da priznate. Mučiće vas sumnje u sve ono što trenutno radite. Većina vas neće biti zadovoljna i želećete nešto bitno da menjate. Budite strpljivi, dobro razmislite, i ako zaista mislite da je to potrebno, menjajte nešto tek od septembra. Pratiće vas osećaj neke neobjašnjive teskobe, posebno tokom aprila. A razmišljanje o onome što je jednom povredilo dušu neće vam olakšati sadašnji trenutak. I, kao da ćete tek tokom prva tri meseca ove godine postati svesni da to tlo na kom stojite nije sigurno i svakako nije utočište. A već sa dolaskom proleća i vi ćete se malo “probuditi” i usmeriti se na ono što će vam u tim danima biti najvažnije. Imaćete dosta poslovnih obaveza, pa su mogući sukobi sa nekim članom vaše porodice, jer će smatrati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Potrudite se da svoja obećanja ispunite, i pazite tokom marta šta kome obećavate. Volite u trenutku radosti da donosite velike odluke, da planirate i da obećavate nešto što ne znate hoćete li moći ispuniti. A tokom marta možete se naći u nekoliko situacija tokom kojih vam neće biti drago zbog nekih izgovorenih reči. Obratite tada više pažnje na vaše prepiske, možete prevideti neke važne poruke. Ukoliko vam ne bude nešto jasno, pitajte i proverite svaki detalj, neka vam ne bude glupo ili bespotrebno, potkradaće se sitne greške i najboljima.

Studenti bi tokom aprila trebali da svoje obaveze shvate ozbiljno, jer samo tako će postići uspeh. Međutim, uhvatiće vas neko prolećno uspavano stanje i mnogi od vas će kaskati sa gradivom i vremenom. A u lutriji vremena, druga strana uvek odnosi pobedu. Čak iako na prvi pogled ne izgleda tako. Tokom aprila neko od vas će biti prehlađen, ali neće na vreme obratiti pažnju na potrebu tela za odmorom, i prehlada će se u nekoliko navrata vraćati. Pratiće vas i određeni poslovni problemi. Razmišljaćete da date otkaz i oprobate se u nečemu drugome. Pokušajte da ne brzate sa tako velikim odlukama. Možda ćete misliti kako su svi protiv vas, i kako vas retko ko razume. Jer nećete moći da objasnite šta je to što tišti dušu i izaziva tu setu u pogledu. Nije toliko loše, misliće drugi. Ali vi ćete u tim nedeljama malo dobroga videti u svojoj sredini. I nije do ljudi, nije ni do okolnosti. Do vas je. I do toga da postajete svesni da taj lažni osećaj ušuškanosti više ne prolazi kao istina. Da prikrivanje istine neće učiniti da ono što ne valja nestane.

Proleće će biti period tokom koga će mnogi od vas osetiti novi nalet energije da nešto menjaju u svom životu. I malo će vas biti dovoljno srtpljivo da sačeka početak jeseni da učini prve korake ka tome. Budite hrabri da sledite svoje snove, ma koliko drugi sumnjali u njih. I neće se ništa preko noći menjati, ali vam je ova godina važna za neke prve i najvažnije korake. Snovi su dostižni, bar vi to znate. Ići ćete na neko kraće putovanje, i ukoliko tada budete slobodni možete upoznati nekoga zanimljivog. Oni koji imaju nekoga posebnog, tokom proleća će uživati u zajedničkim trenucima, kojih ipak neće biti previše, usled velikog broja poslovnih obaveza.

Period tokom leta doneće vam brojne besane noći. Mučiće vas nesanica, učestale migrene, a snovi koje budete u tom periodu sanjali mnoge od vas će “poremetiti”. Jer podsvest ne spava, i sve ono što preko dana ne želimo da prihvatimo kao istine snovi umeju i često to rade, da upakuju u zanimljive snove koje ne možemo ignorisati. Leto će biti izuzetno povoljan period za ljubav. Ne propustite neke posebne prilike da pokažete onima koje volite koliko vam znače. Ne dozvolite sebi da vas strah od toga da budete povređeni spreči u tome da živite dane za pamćenje. Mnogi od vas će tokom ovog perioda stati na ludi kamen, neko će započeti zajednički život sa voljenom osobom, a neko će očekivati prinovu. Ne zaboravite da život ne čeka, da Nebo šalje darove odabranima, i da je jedino ispravno to da maksimalno uživamo u svakom trenutku. I neka vas sreća ne plaši. Biće je još više. Zaslužili ste je.

Nesanica će vas najviše mučiti zbog nekih problema na poslu i zbog toga što ćete postati svesni da nećete moći sebi da priuštite odmor onda kada ste to želeli. Potrudite se da u prvih šest meseci ove godine maksimalno sebe date poslu, kako bi vam ovaj period tokom leta bio što bezbolniji. Družićete se sa dragim ljudima i svedočiti i njihovim velikim promenama. Radovaćete se njihovim uspesima i pametnim odlukama koje su doneli. Shvatićete na njihovom primeru da nas život ponekad dovede do same ivice, kako bi proverio da li smo dovoljno hrabri da skočimo u nepoznato. Studenti će leto posvetiti zabavi, druženju sa prijateljima i ostaviće razmišljanje o svojim obavezama za neke hladnije i manje dinamičnije dane.

Jesen 2019. godine će konačno pokrenuti te promene koje priželjkujete. Slobodni bi tokom tog perioda trebalo da pronađu nekoga posebnog i da na najlepši mogući način isprate ovu godinu. Studenti će uspeti da sve svoje zaostale obaveze ispune u nekom svom predviđenom roku i zadovoljni će ispratiti ovu godinu. Tokom oktobra ostvarićete velike uspehe u poslu, a oni koji reše da se upuste u nešto novo, tada će imati povoljne okolnosti. Takođe, porodični odnosi biće sređeniji. Često ćete se okupljati, obeležiti neke bitne datume i stvari lepe uspomene. Ova godina naučiće vas važnosti trenutka, a pomalo ste zaboravili koliko je važno ponekad usporiti i prepustiti se plimi života, verujući da će vas uputiti tačno tamo gde treba da budete.

Kraj godine će mnogi od vas provesti u društvu voljene osobe. Osetićete kako se energije konačno smiruju i kako se život polako vraća u ritam koji volite. Bićete strastveniji, opušteniji i svoje želje ćete otvoreno pokazivati. Prepustite se svim promenama koje vam donosi ova godina i živite svaki trenutak.

Srećno!

devica-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

Podznak Devica

Godina koju napuštate toliko je promenila vaše živote, da vam je teško da poverujete da može biti bolje, da srce može ponovo da bude celovito i da su neke velike životne lekcije morale da budu toliko bolne. I pomislićete kako nije u redu da se tako osećate. Kako ste oduvek bili oni na koje pokazuju prstom kada se pomene opreznost. A skrenuli ste ka toj stazi koja je izazvala toliko snažne zemljotrese u vašem životu, da ni danas ne uspevate da hodate sigurno. Iste su cipele, i ista je želja da bude lakše i bolje, ali vaše nade su uspavane. I biće vam potrebno da vas nešto ili neko malo pogura. Da život ponovo vrati tu iskru nade u vaš pogled i da učini da se radujete novom jutru. Trenutno budni dočekujete većinu novih dana. Trenutno stojite u tom jednom začaranom krugu na tom mestu gde su sve vaše emocije pronašle svoj dom, i život nesmetano struji pored vas. Međutim, polako postajete svesni da je to jedino što sebi ne smete da dozvolite.

Godina pred vama probudiće vas iz tog letargičnog stanja. Moraćete da donosite neke odluke koje će bitno uticati na dalji tok vašeg života. Rizikovaćete, kako biste jednom mogli da živite baš onaj život kakav želite. Studenti će imati odlične rezultate, i pratiće vas srećne okolnosti tokom većeg dela godine. Ljubav vas je pokretala i sputavala u prethodnoj godini. Iako niste mislili da ljubav to može.

Tokom prva tri meseca 2019. godine rešavaćete i seći repove prethodne godine. Susretaćete one sa kojima još uvek imate nedovršenih odnosa. I konačno odlučiti vredi li pružati drugu šansu. Razum i srce nisu usaglašeni. Ali već znate da se to retko dešava. I iako ćete želeti da vaše odluke budu logične i lako objašnjive, ipak će srce za nijansu odneti prevagu. Svoje odluke merite samo po tome da li se zbog njih osećate rasterećeno. Mir vam je osnovni pokazatelj da ste na dobrom putu. Oni koji još uvek nemaju nekoga posebnog u svom životu, tokom ovog perioda bi mogli to da promene. Ljubav možete sresti u radnom okruženju ili preko nekoga sa kim poslovno sarađujete.

Bićete bučniji, drskiji, a nije vam to uvek bilo svojstveno. Ne želite više ničije potreba da stavljate ispred svojih, jer predugo ste bili u senci zbog tuđeg mira. Ovo se odnosi i na poslovnu situaciju, ali i na ljubavnu. Parovi bi mogli tokom ovog perioda da imaju učestale sukobe, jer nećete više želeti da ćutite o onome što vam smeta. Ali sačekajte kraj marta pre nego što donesete neke bitnije odluke. Nećete biti jasni drugima. Pa tokom marta mogu početi da kruže neke neistine o vama. A to nećete previše lako prihvatiti. Međutim, bilo kakav demant toga neće biti moguć, jer jednom izrečene reči ne mogu se vratiti ili poništiti. Pripazite tokom tog perioda kome otkrivate neke svoje tajne, jer ne mogu svi da prećute ono što treba da ostane nemo.

Proleće će doneti određeni nalet nove, svežije i pokretačke energije. Konačno se budite. I uživaćete u svakoj sekundi tokom tog perioda. Studenti će imati veoma povoljne okolnosti da reše neke velike “probleme” koje imaju sa nekim ispitima, i moći će tokom narednih godinu dana da polako privedu kraju sve. Otvorićete svoju dušu za nova iskustva. Proučavaćete neke nove oblasti, čitaćete zanimljivu i poučnu literaturu. Istraživaćete ono što vas već neko vreme zanima. Dosta je onih koji će uraditi neku vrstu prekvalifikacije ili dokvalifikacije. To će se drugima činiti kao nagle odluke, ali vi o tome već neko vreme razmišljate. Ne dozvolite tada da neki strahovi iz prošlosti zagospodare danima koje ćete živeti. Jer u borbi sa prošlošću možete da izađete kao pobednici. A ako je prošlost vredna toga da bude deo vaše sadašnjosti, neće vas više boleti, kočiti i sputavati.

Proleće 2019. godine biće period vaših velikih promena. Počevši od nekih vaših uverenja, preko odluka koje ste ranije donosili, a koje vam nisu činile ništa dobro, do nekih navika koje vam štete. Vaše unutrašnje promene pokrenuće i promene u vašoj sredini. A vi ćete konačno moći lakše i slobodnije da udahnete, bez bojazni da će duša ponovo zaboleti. A duša je krvarila, i nastaviće da seče kožu kako bi pobegla negde, sve dok ne odlučite da iz svog života izbacite sve ono što vas povređuje.

Očekuju vas velike promene u porodici. Neko će očekivati prinovu, neko će renovirati dom, neko će se seliti. Dosta je onih koji će rešiti da svoju sreću pronađu negde van granica ove zemlje. Ukoliko ste od onih koji će renovirati nešto u svom domu, pokušajte da to ne radite u periodu od aprila do avgusta. Jer neće sve ispasti onako kako ste zamišljali i pojaviće se novi problemi koje će biti potrebno sanirati.

Družićete se sa dragim ljudima, praviti planove za leto, i biti srećni jer su vam u život ušli baš ti ljudi. Prekinuli ste kontakte sa onima koji nisu bili dobri po vas, i sada vam je mnogo prijatnije i lakše. Više ne osećate grižu savesti jer ne trpite nečije loše raspoloženje i jer niste dežurni advokat za tuđe greške. Dovoljno je vaš život zbrkan, da biste mogli da smirite tuđe haose. Naučićete da jedino mi sami možemo da smirimo vlastite oluje. I da od drugih ne možemo očekivati da donose odluke umesto nas. Svoje planove tada držite u tajnosti i radite na njihovoj realizaciji, a pustite da vaša dela govore umesto vas.

Period tokom leta neće vas posebno remetiti. Uhodaćete se u neku vašu rutinu i neće vas posebno doticati to šta se drugima dešava. Bićete usmereni na svoje ciljeve, i najveći deo vremena posvetićete samo onima koje najviše volite. Poslovna situacija tokom ovog perioda neće se bitno menjati. A i tokom cele godine neće biti nekih većih problema. Učićete, napredovati, menjati možda ono što radite, ali nailazićete na olakšane i prohodne puteve. Tako da pokušajte da pružite uvek svoj maksimum, neko će to umeti da ceni.

Očekuje vas nekoliko putovanja, pa ćete konačno moći malo da odmorite i dopunite svoju energiju. Ljubav će tada biti najvažnija energija, kojom ćete želeti da se okružite. I trudićete se da voljena osoba zna u svakom trenutku koliko ste srećni jer je u vašem životu. Ljubav oplemenjuje, a tome će vas posebno učiti ova godina. Mnogi od vas koji još uvek nemaju nikoga posebnog u svom životu, tokom druge polovine ove godine mogli bi pronaći svoju sreću. Borićete se za svoje mesto pod suncem i nećete odustajati onda kada mnogi odlaze. Volite vi te neprohodne staze. Iako ne volite kada vas opsedaju sumnje. Ne volite kada ne znate šta je iza sledećeg ugla, a privlači vas nepoznato poput magneta. Naučili ste i učićete vas život i tokom ove godine da se rizik isplati onda kada celo biće vrišti za njim. A osetićete vi kada koža postane tesna i krenućete u susret nepoznatom.

Tokom jeseni se posvetite nekim poslovnim obavezama koje niste uspeli da dovršite tokom leta. Tada možete i da obavite sve te promene u svom domu koje želite. A neko će baš tada promeniti mesto stanovanja. Tokom oktobra uživaćete pored voljene osobe i trudićete se da ne propustite nijedan poseban trenutak. Neko će tokom tog perioda očekivati prinovu ili podići svoju vezu na jedan viši nivo. Plaše vas promene, ali koračaćete im u susret tokom ovih godinu dana. Tokom novembra najviše ćete biti usmereni na porodičnu situaciju. Dosta vremena provodićete okruženi dragim ljudima, i bićete srećni što ste svedočili lepim promenama u životima vama najdražih osoba. Finansijska situacija tokom tog perioda bitno će se popraviti. Ali imaćete dosta troškova. Tada pripazite i na neke moguće probleme sa instalacijama u vašem domu.

Kraj godine mnogi će provesti okruženi ljudima koje vole. I ispunjeni nekom novom nadom. Dosta toga zamršenog raspetljaćete tokom ove godine. Dosta onoga nepotrebno odbacićete tokom ovih dvanaest meseci. I počećete da živite onakav život kakav zaslužujete. Ne odustajte od ljubavi, ako vaše biće oseća da mu je tu dom.

Srećno!

Stranice: 1 2