Zamisli ljubavnu ŽELJU, izaberi jednu OGRLICU i saznaj šta te ČEKA!

Zamisli ljubavnu ŽELJU, izaberi jednu OGRLICU i saznaj šta te ČEKA!

19. siječnja 2019. 0 By Admin 1

BROJ 1

 

Ako je tvoj izbor srce broj jedan, sta god da si smislila i mislis da ces na taj nacin uspjeti da ga osvojis ili zadrzis, stani… Ne zuri, za ovo treba vremena… Zbog ogromne zelje koju imas da vas dvoje budete jedno, krenula si putem koji nikad inace ne bi podrzala, prevelik pritisak ili ta tvoja svojeglavost mogla bi biti protumacena na potpuno drugi nacin, a to ti nikako ne ide u prilog.

 

Mogla bi ispasti u njegovim ocima kao kao naporna, posesivna i ljubomorna osoba a i sama znas da ti prva takve osobine ne bi tolerisala.

 

Ti i nisi takva. Nije sve tako crno, smiri se malo… Ne mozes ti vuci sve poteze i biti dominantna kad jednostavno nisi..

 

Prepusti se, uzivaj, cemu tolika borba za dominaciju, ti si dama, kad vas dvoje super funkcionisete samo kad ti maalo popustis, i prepusti se njemu u ruke da te vodi, on to zna..

 

Ne trazi niko od tebe da se nesto pokoravas i slicno, ali ne moze bas sve biti po tvom, to je jako odbojno drugima… Nemoj da skaces sama sebi u stomak, razmisli dobro o svemu.

 

 

BROJ 2

 

Ako je tvoj izbor srce broj dva, ti imas jednu zaista predivnu misao u svojoj glavi, koja ako istrajes u njoj, ti moze donijeti puno srece na ljubavnom planu, sve ono kako si zeljela da veza izgleda, koja ce biti samo tvoja i zasticena karmickom srecom, jer si je takvu sebi privlacila pozitivnim razmisljanjem, i izgleda da je to to, zaista……

 

Jjdina stvar, koju moras znati odmah, i na koju se trebas pripremiti je da ce ti trebati jos vremena da bi ovo realizovala, jer takve stvari se ne desavaju preko noci.

 

Znaci naoruzaj se strpljenjem, i ostvarices sve sto si zamislila…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2