O ČEMU TVOJA DUŠA DUGO SANJA? Odaberi JEDNU kartu i saznaj hoće li ti se OSTVARITI STARA ŽELJA

O ČEMU TVOJA DUŠA DUGO SANJA? Odaberi JEDNU kartu i saznaj hoće li ti se OSTVARITI STARA ŽELJA

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Svi imamo neke svoje snove i želje koje čuvamo duboko u svom srcu i skoro nikome ne govorimo o tome. Šta je to što želiš jako dugo i nosiš čežnju u srcu.. Pogledaj karte ispred sebi i oduči se samo za jednu.

 

 

Ona koju odabereš otkriće ti sudbinu tvoje želje…

KARTA BROJ 1

Karta broj 1 predstavlja neprestanu borbu u životu. Ti s boriš svim silama sa životnim strujama koje su znal da te nekada bacaju o stene. Ipak svaki put ustaneš i nastaviš dalje. Svoje želje nosiš duboko u sebi i nikome o njima ne govoriš. Da bi se tvoja želja ostvarila moraćeš da sačekaš još malo jer ti predstoje još neka iskušenja kroz koja ćeš morati proći da bi postigao ono što dugo želiš i sanjaš.

 

Tvoj trud će se isplatiti i pri tom će sreća biti još veća jer ćeš znati da si sam došao do toga bez pomoći. Moguće je da će jedna bliska osoba obigrati važnu ulogu u narednim iskušenjima koja vam dolaze.

 

VELIKI USPEH

 

KARTA BROJ 2

Karta pehara doneće vam veliko zadovoljstvo. Ova karta upućuje na velike uspehe i napredak na svim životnim poljima. Došlo je vreme da se stvari počnu odvijati u vašu korist. Moguće je da će se prvo izdešavati mnoge nek stvari koje su neizbežne da bi se vaša želja mogla ostavriti.

 

Nećete puno uticati na to , sudbina će uglavnom odraditi svoje i vi ćete moći da vidite da će sve da se desi onako kako ste sanjali i zamišljali. Možete očekivati iznenađenja ali i lepe vesti iz dana u dan i tako sve dok ne stignete do dugo sanjanog cilja. Ova karta donosi vam veliko ispunjenje i sreću.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2