DNEVNI HOROSKOP za 24. januar: Lav traži previše, Bik u opasnom flertu, Rak predmet obmane, Vagu očekuje uspeh…

DNEVNI HOROSKOP za 24. januar: Lav traži previše, Bik u opasnom flertu, Rak predmet obmane, Vagu očekuje uspeh…

23. siječnja 2019. Off By Admin 1

Prijatan dan vam želimo!

 

ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

 

LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

 

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

 

bik
POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

 

LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

 

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

 

blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

 

LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

 

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

 

rak

POSAO
Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.

 

LJUBAV
Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

lav

POSAO
Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši predlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.

 

LJUBAV
Od partnera tražite previše i skloni ste preterivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.

 

ZDRAVLJE
Više šetajte.

 

devica

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.

 

LJUBAV
Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3