DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. januar: Bik glavom kroz zid, Ovan srećan, Vaga zaljubljena, Vodolija pravo do uspeha…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. januar: Bik glavom kroz zid, Ovan srećan, Vaga zaljubljena, Vodolija pravo do uspeha…

24. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas nećete želeti da odete a da ne kažete šta imate. Ukoliko niste bili iskreni u zadnje vreme, biće ovo prilika da se iskupite. Obratite pažnju na osećanja druge osobe, jer se možete osramotiti. Budite iskreni i provešćete jako lep dan.

BIK

Ovo bi mogao biti pomalo konfuzan dan, jer neke stvari neće biti onakve kako vi želite. Moguće je da niste sigurni oko nekog pregovaranja u koje ste zapali. Problem će biti jer ne možete da se setite da li ste nešto rekli ili ne. Moraćete ići korak po korak.

BLIZANCI

Današnji dan će biti prožet opojnim optimizmom. Imaćete izvrsnu priliku da sretnete ljude koji dele vaše snove i kreativnost. Posetite neki kulturni događaj jer upravo tamo možete sresti takve ljude. Biće dosta smeha i muzike, zato se dobro provedite!

 

RAK

Današnji dan posvetite svom partneru. Biće dosta smeha i zabave u tom prijatnom intimnom okruženju. Vas dvoje zaslužujete malo privatnosti. To će vam osvežiti vezu i još više zbližiti. Ponekad se morate osamiti na trenutak kako biste otkrili koliko dajete sebe!

LAV

Danas ćete najveći deo dana provesti nasmejani. Planetarna konstelacija je takođe sunčana i živahna. Ukoliko imate poteškoća u trenutnoj vezi, onda se okrenite tom problemu i pronađite način da ga rešite. Izađite i dobro se provedite, jer će vam to razbistriti glavu i biće vam jasnije šta želite i kako problem da rešite. Daleko više sreće u ljubavi imaćete kasnije.

DEVICA

Trenutna planetarna konstelacija donosi živahnost i razigranost na poslu. U svakoj vrsti veza blistaćete danas. Bićete u prilici da pričate sa pravim ljudima na pravom mestu, a zatim doneste odluku gde i sa kim ćete večeras izaći. Niste ni svesni koliko uticaja imate.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3