Ovan ostaje BEZ DAHA, Rak u zagralju BIVŠEG, Strelac RAZOČARAN, Lav i Vodolija u ljubavi… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Ovan ostaje BEZ DAHA, Rak u zagralju BIVŠEG, Strelac RAZOČARAN, Lav i Vodolija u ljubavi… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

24. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vage u vezama tražiće nešto za šta ni oni nisu sigurni da postoji. Popustite malo. Imate viziju savršene ljubavi pa vršite pritisak na partnera. Niko nije savršen, pa ni vi. Oni koji su sami biće jako raspoloženi za druženje. Izađite u prirodu, nahranie dušu. U nedelju vas očekuje iznenađenje.

 

 

ŠKORPIJA

Škorpije će smirivita tenzije sa partnerom. Morate nekada i i malo popustiti. Ne može ba sve biti po vašem. Iskoritite vikend za opuštanje i ljubav., manite se prepirki oko gluposti. Oni koji su sami biće jako aktivni, imaćete par zanimljivih susreta tokom vikenda. U nedelju vam stiže ljubavna poruka, jako ćete se iznenaditi.

 

 

STRELAC

Strelčevi u vezama biće na totalno drugom nivou nego što je njihov partner. Ova Venera u Biku na vas deluje tako da ne možete da stignete sve šta želite. Na sto ste strana i zahtevate od partnera da vas prati. Spustite se malo na zemlju. Oni koji su slobodni mogli bi u subotu ući u jednu zanimljivu avanturu sa osobom koja dolazi iz daleka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3