Devica u ZABRANJENOJ ljubavi, Blizancima stižu VAŽNE VESTI, Lava čeka SUDBINSKI SUSRET… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

Devica u ZABRANJENOJ ljubavi, Blizancima stižu VAŽNE VESTI, Lava čeka SUDBINSKI SUSRET… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO

Vage više vole same da rešavaju neke poslove, ipak u toku naredne nedelje biće primorane da se okušaju u timskom radu. Ako želite dobre rezultate bolje bi bilo da se prilagodite.

 

LJUBAV

Mnoge Vage će u toku naredne nedelje uvideti da su stvarno srećne sa osobom s kojom su u vezi. Jako ćete se zbližiti sa partnerom i osetićete onu strast s početka veze. Slobodne Vage će imati lepu nedelju pred sobom. Provodićete dosta vremena sa prijateljim i sa porodicom.

 

ZDRAVLJE

Više šetajte.

 

 

 

ŠKORPIJA

POSAO

Škorpije će imati jako produktivnu nedelju koja dolazi. Obratite pažnju na nečije reči, jer dobar savet će vam dobro doći ako naučite da slušate.

 

LJUBAV

Škorpije koje su zauzete pleniće pažnju suprotnog pola cele nedelje bez obzira što su u vezi. Čuvajte poverenje koje partner ima u vas. Morate znati granice. Oni koji su slobodni a zaljubljeni imaće priliku da se sretnu sa osobom koja im s dopada. Iako će se činiti da vam stvari ne idu na ruku situacija će se promeiti u vašu korist.

 

ZDRAVLJE

Više odmarajte u prirodi.

 

 

STRELAC

POSAO

Strelčevi bi u toku naredne nedelje mogli doći u sukob sa nekim od saradnika. Važno je da se držite svoga posla i da pustite druge neka rade.

 

LJUBAV

Strelčevi će imatijaku potrebu da pokažu ljubav partneru i da se opuste u zagrljau voljene osobe. Narede nedelje ljubav će vam biti na prvom mestu.

 

ZDRAVLJE

Ostanite aktivni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3