DNEVNI HOROSKOP za 27. januar: Škorpija uživa u ljubavi i pažnji, Strelac ne kontroliše ljubomoru, Device ne verujte svakom…

DNEVNI HOROSKOP za 27. januar: Škorpija uživa u ljubavi i pažnji, Strelac ne kontroliše ljubomoru, Device ne verujte svakom…

26. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

POSAO: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za uspeh.

Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. 

 

LJUBAV: Želite ludu avanturu koja će vas ostaviti bez daha, ali uporno pravite izbore unutar vaše zone komfora. Opustite se malo.

 

ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

 

 

BIK

POSAO: Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno.

 

LJUBAV: Mislite da sve ide po planu i zadovoljni ste svojim trenutnim statusom, ali trebalo bi da proverite da li se i druga osoba tako oseća.

 

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

 

 

BLIZANCI

POSAO: Izbegavate donošenje konkretnih odluka jer biste onda morali da se suočite sa posledicama, ali ne možete doveka da izbegavate odgovornost.

 

LJUBAV: Već duže vreme niste u stanju da raščistite sa nekim starim ljubavima i simpatijama, ali budite sigurni da su oni odavno nastavili dalje.

 

Možda je vreme da i vi učinite isto.

 

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

 

RAK

 

POSAO: Ukoliko vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu.

 

Previše arogancije sa vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. 

LJUBAV: Maštarite i sanjate, ali nikako da se probudite i da shvatite da morate da se aktivirate kako bi vam se neke stvari dogodile.

 

ZDRAVLJE: Jedite više voća i povrća.

 

 

LAV

POSAO: Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima.

 

LJUBAV: Posvetite se voljenim osobama, a manje vremena gubite na nebitne i prolazne osobe u vašem životu.

 

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 

 

DEVICA

POSAO: Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme.

Budite oprezniji kome ili šta obećavate. 

 

LJUBAV: Vreme je da budete sebični i da zahtevate obzir i poštovanje koje zaslužujete. Ne dozvolite da vas neko ubedi u drugačije.

 

ZDRAVLJE: Više se krećite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3