DNEVNI HOROSKOP 1. februar: Blizanci iznenađeni, Jarcu stiže zanimljiv poziv, a Strelcu poseta iz daleka….

DNEVNI HOROSKOP 1. februar: Blizanci iznenađeni, Jarcu stiže zanimljiv poziv, a Strelcu poseta iz daleka….

31. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Današnji dan posvetite svetskim zbivanjima i vestima. Možda ćete pronaći ideju za zadakat koji imate na umu da obavite. Veče vam donosi niz novih uzbuđenja. Ako dobijete poziv da izađete, prihvatite ga bez rezerve. Vreme je da se opustite i počnete da uživate u životu. Nikad ne znate ko i šta je vaša sreća.

VODOLIJA

Danas su moguće diskusije. One bi vrlo lako mogla da pređu i u otvorenu svađu. Zato vodete računa o tome da ne upadnete u vatru, naročito ako vas neko bude provocirao. Po prirodi imate buran temperament, ali nekad je bolje suzbiti ga kako ne biste sami sebi napravili probleme. Ako imate mogućnosti, izađite sa posla ranije i prošetajte. Potrebno vam je opuštanje.

RIBE

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub i dobro se izigrajte. Možda ćak i upoznate nekog interesantnog

Stranice: 1 2 3