Ribe slute PREVARU, Rak TAJNO LJUBI, Blizanci u zanimljivoj AVANTURI, Lav želi STARU LJUBAV…  Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Ribe slute PREVARU, Rak TAJNO LJUBI, Blizanci u zanimljivoj AVANTURI, Lav želi STARU LJUBAV… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

31. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vage će biti poprilično nraspoložene iako neće znati pravi razlog zašto. Potrebno je da se okružite pozitivnim ljudima i da se malo opustitie. Vage koje su same još uvek trebale bi da iskorist ove dane i da se malo aktiviraju ukoliko žele pronaći ljubav.. Neće vam niko pokucati na vrata.

 

 

ŠKORPIJA

Mnoge će Škorpije odlučiti da okončaju svoju vezu u narednim danima. Samo veze koje su vezane istinskom ljubavi mogu opstati. Ako ste povređeni lečite srce. Oni koji su sami za vikend mogu očekivati jedne vesti o nekome ko im se dopada.

 

 

STRELAC

Strelčevi koji su u vezama naići će a nea iskušenja narednih dana. Jedna osoba ostaviće na vas veliki trag pa ćete se naći u velikoj dilemi preplavljeni raznim osećanjima. Slobodni pripadnici znaka će napokon da osvoje pažnju jedne osobe koja ih privlači. Početak je najlepši, uživajte u lepim emocijama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3