Bik na VAŽNOJ prekretnici, Ovan u PROBLEMU, Devica se vraća STAROJ LJUBAVI, Blizanci u ZABLUDI… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI u narednoj nedelji!

Bik na VAŽNOJ prekretnici, Ovan u PROBLEMU, Devica se vraća STAROJ LJUBAVI, Blizanci u ZABLUDI… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI u narednoj nedelji!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas očekuje u ljubavi u narednim danima. Ovan besan, Bik na prekretnici, Blizanci u zabludi… evo šta vas sve čeka do 11. februara 2019. godine.

 

OVAN

 

U ljubavi ćete nailaziti na razumevanje od partnera. Imali ste neka nerešena pitanja ali sve će se rešiti u narednim danima. Krajem nedelje stižu lepe vesti.

Slobodni bi mogli ući u jednu komplikovanu tajnu vezu. Svideće vam se jedna ooba koja nije baš iskrena i moguće je da je već u vezi. Obratite pažnju kome verujete.

 

 

BIK

Bikovi u vezama naredne nedelje imaće priliku da kratko otputuju, lepa nedelja pred vama. S parterom ćete uživati, posebno idući petak.

Oni koji su sami očekuje romantični susret naredni vikend. Lepa nedelja koja će završiti novim emcijama.

 

 

BLIZANCI

 

 

Slobodni Bliznaci zagrijaće se za jednu osobu koja bi ih mogla uvući u probleme.

Zauzeti će imati zanimljivu nedelju, očekuju vas nenadane vesti. Sledeći vikend očekuje vas slavlje i veselje.

 

 

 

RAK

Rakovi u vezama biće jako osetiljivi. Imaćete romantične trenutke ali će vas jedna stvar krajem nedelje izbaciti iz takta.

Slobodni će imati priliku da ostvare neka zanimljiva poznanstva u narednoj nedelji.

 

 

LAV

 

Lavovi koji su zauzeti biće jako emotivni naredne nedelje. Osetićete potrebu za nežnožću i pažnjom. Slobodni će moći da uživaju u druženju i novim stvarima. Interesantna nedelja pred vama.

 

DEVICA

 

Device u vezama biće jako zauzete naredne nedelje. Nećete imati previše vremena za ljubav.

Slobodni će u toku nedelje sresti jednu bivšu ljubav koju su mnogo voleli pa će proraditi stare emocije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3