Ovnu dolazi LJUBAV IZ MLADOSTI, Raku stiže NOVAC, Device će neko IZLUDETI, Blizancima jedan susret OTAVARA OČI… Evo šta vas čeka u toku SLEDEĆE NEDELJE!

Ovnu dolazi LJUBAV IZ MLADOSTI, Raku stiže NOVAC, Device će neko IZLUDETI, Blizancima jedan susret OTAVARA OČI… Evo šta vas čeka u toku SLEDEĆE NEDELJE!

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje u toku naredne nedelje na polju ljubavi, posla i zdravlja…

 

OVAN

POSAO

Ovnovi će imati jako lepu nedelju na poslu, sve ide svojim tokom i polako a krajem nedelje stiže jedna primamljiva poslovna ponuda.

 

LJUBAV

U ljubavi će zauzeti biti jako privrženi partneru tokom cele nedelje. Pažnja i ljubav biće na prvom mestu a uzajamnog poštovanja i razumevanja neće faliti. Ovnovi koji su sami imaće priliku da sretnu nekoga iz svoje rane mladosti. Ovaj susret biće jako lep i činiće vam se kao da vam se pruža druga šansa za ljubav.

 

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

 

 

BIK

POSAO

Što se tiče karijere Bikovi će biti jako uspešni naredne nedelje pa mogu očekivati poboljšanje uslova na poslu ali i dobru zaradu. Pred vama jako produktivna nedelja, iskoristite je.

 

LJUBAV

Slobodni Bikovi bi trebali uzeti vreme koje će provesti sami sa sobom, da se preispitaju i shvate svoje želje. Tako će moći dalje bez komlikacija i zbunjenosti, sačekajte malo ukoliko tražite ljubav. Bikovi koji su u vezi biće jako promenjivog raspoloženja što će izazvati komplikacije u odnosu i vezi. Morate malo popustiti, i razmisliti o partnerovim potrebama i željama.

 

ZDRAVLJE

Više se krećite.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Blizanci mogu ući u neke konflikte sa saradnicima ili nekim od naređenih. Pokušajte da ne iznosite svoje mišljenje oko nekih stvari, jer je situacija u zraku poprilično napeta.

 

LJUBAV

Blizanci u vezama biće izloženi nekoj vrsti nezadovoljstva. Potreban vam je otvoren razgovor sa partnerom. Potrudite se da date maksimum razumevanja i volje ukoliko vam je stalo do osobe s kojom ste. Oni koji su slobodni imaće jako zanimljivu nedelju. Sudbinski susret koji će im otvoriti oči i naučiti ih jednu važnu lekciju.

 

ZDRAVLJE

Izađite u prirodu.

 

 

RAK

POSAO

Rakovi će imati poprilično napornu nedelju na poslu ali ste puni energije pa ćete se uspeti izboriti sa obavezama. Krajem nedelje stiže novac.

 

LJUBAV

Rakovi u vezama osetiće da im nedostaje pažnje. Potrudite se da budete iskreni prema partneru i da mu kažete otvoreno šta vas muči. Nemojte da ćutite, borite se za svoju sreću. Oni koji su sami imaće priliku da upoznaju jednu zanimljivu osobu koja će im predložiti tajnu vezu iz nekog razloga.

 

ZDRAVLJE

Pazite se u saobraćaju.

 

 

 

LAV

POSAO

Na poslu Lavovi će biti jako aktivni i izlagaće svoje ideje što će biti jako dobro prihvaćeno. Nemojte odustajati od svojih planova, na korak ste do uspeha.

 

LJUBAV

U ljubavi oni koji su u vezama trebali li malo više pažnje da posvete partneru koji se oseća zapostavljeno u poslednje vreme. Oni koji su sami biće u situaciji između dve osobe što će ima jako zakomplikovati život. Nemojte puno da se nećkate, mogli bi ostati bez ičega.

 

ZDRAVLJE

Više vežbajte.

 

 

 

DEVICA

POSAO

Na poslu jako povoljan period u kojem ćete postaviti dobre temelje za dalji rad. Mogući su i kontakti sa inostranstvom i neke nove poslovne ponude.

 

LJUBAV

Device u vezama biće jako srećne i posveće u ljubavi. Možete krajem nedelje očakivati jedno lepo iznenađenje od osobe kou volite. Oni koji su sami još uvek upoznaće jednu osobi koja će ih načisto izludeti i probuditi u njima veliku strast. Device pripazite malo, lagano sve i neće biti slomljenog srca.

 

ZDRAVLJE

Posvetite se duhovnom stanu i više odmarajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3