Horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija ulazi u tajnu ljubavnu vezu, Bik između dve vatre, Devica ostvaruje svoju želju….

Horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija ulazi u tajnu ljubavnu vezu, Bik između dve vatre, Devica ostvaruje svoju želju….

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Posao – Već duže osećate kao da se pečete na tihoj vatri i ne znate da li ćete se ogrejati ili će vas spržiti. Mnogi vas pritisakaju sa svih strana, život se obrušio na vas u svoj svojoj ozbiljnosti, ali i lepoti. Iako ste uvereni da drugi odlučuju o vašoj sudbini, sve zavisi od vas. Jarac, Vaga i Škorpija su za vas dobri vodiči, a vi nikako da im se prepustite. Dobićete nove poslovne mogućnosti, pri tom, mnogo toga vam ide naruku, pa u ovom periodu stavite tačku na sve nove aktivnosti. Ne bi trebalo da ikome plasirate nove ideje, ne treba insistirati na onome što vam do sada nije uspelo,a ono što već radite obavljajte uz mnogo predostrožnosti. Preko novih poslova koji imaju veze sa inostranstvom i osobama na visokom položaju možete da ostvarite svoje ambicije.

 

Ljubav – Vaš ljubavni život je za mnoge najveća misterija. Vi se i ne trudite da ga bilo kome odgonetnete jer ste i sami u velikom haosu, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka. Došli ste do onoga čemu je vodilo vaše ponašanje tokom prethodnih perioda. I te kako uspešno možete obnoviti pokidane veze, samo ako to želite. Svojeglavost, emotivna hladnoća i distanciranost su vaša odbrambena sredstva protiv svih emotivnih iskušenja, što vas stavlja u dobrovoljnu izolaciju. Ukoliko ste rođeni početkom znaka, očekuje vas uzbudljiva veza sa vrlo uticajnom i harizmatičnom osobom, koja će vam pomoći u poslu i rešavanju nekih vaših privatnih problema. Ukoliko pripadate generaciji rođenoj šezdesetih, nalazite se u vrlo turbulentnom periodu koji će potrajati bar nekoliko meseci. Suočavanje sa samim sobom i svojim potrebama je najvažnije, a niste baš toliko usamljeni da nema ko da vam pomogne u tome. Oko vas su predstavnici vrlo seksepilnih znakova koji bi sve dali za malo vaše pažnje, na vama je da se uključite u život, da ne izbegavate donošenje odluka.

 

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkoholnih pića i hrane koja vam ne prija.

 

 

vaga-godisnji-horskop-za-2018-godinu

VAGA

Posao – Omogućeno vam je da se tokom celog perioda bavite nečim što ima veze sa javnošću. Ako ste diskretna osoba koja ne voli da se eksponira, a dobijete ponudu da radite u medijima ili marketinški posao – ne odbijajte ga. Poslednje vreme je vas bilo veoma naporno i ne verujete mnogo u mogućnost srećnog obrta, ali sve će biti dobro. Kreće period koji donosi mnoge nove kontakte, možda sa starim saradnicima, ili obnavljanje saradnje sa Vodolijama i Strelčevima. Ne vraćajte se u prošlost u smislu namirivanja starih računa, zaboravite na to, idite dalje. Neko ko je nekada bio nepravedan prema vama, možda će vam prostreti crveni tepih da po njemu prošetate. Kolo sreće se okreće u vašu korist. Zahvaljujući većem samopouzdanju, bićete spremni da započnete novi posao, ali budite oprezni, pogotovo sa Ribama i Devicama. Ukoliko radite u državnoj službi, dobićete novu, vrlo interesantnu ponudu koju nećete moći da odbijete.

 

Ljubav – Ako postoji neko za koga mislite da je ljubav vašeg života, prilično će joj pasti rejting u vašim očima, jer će umesto da igra na kartu odlučnosti biti previše bolećiva prema samoj sebi. Ako ste ženski predstavnik Vage to će vas nervirati, a ako ste muškarac, očekujete pored sebe odlučnu partnerku koja će s vama podeliti deo vaših problema. To se može dogoditi uz Ovna, Škorpiju, Strelca ili Vodoliju. Nemojte se demoralisati ako se situacija na ljubavnom planu ne bude odvijala kako ste zamislili. U vaš život ući će nova, interesantna, komunikativna i vrlo duhovita osoba. Pokušajte da budete manje autoritativni i zahtevni u ljubavi. Mlade Vage nemaju dovoljno razumevanja od članova porodice i zbog toga se osećaju pomalo odbačenim. Imaćete bogat društveni život, lepo ćete se provoditi i steći nova poznanstva. Ako ste u vezi sa strancem ili osobom koja često putuje, iskoristite prvih nedelju dana ovog perioda da postavite odnose s njim na pravu osnovu.

 

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA

Posao – Niko ne može da vam kaže šta treba da radite, jer ste jači nego ikada. Ne samo da lako podnosite udarce nego se oni kao bumerang vraćaju onima koji vam ih upute. Ideja imate na pretek i samo je pitanje za koju ćete se opredeliti. Što se privatnog biznisa tiče, budite posebno oprezni, jer kreće period priličnih neizvesnosti. Nećete znati kome da verujete. Ne menjajte radno mesto, nemojte ništa potpisivati niti ikome davati obećanja. Ako ste žena, od vas se očekuje da budete borac, Amazonka koja ruši sve pred sobom, a ako ste muškarac da budete što je moguće odlučniji. Finansije vam nisu problem, jer ćete posredstvom Lava i Jarca to srediti na obostrano zadovoljstvo, pošto se verovatno radi o nekom zajedničkom poslu. Kraj meseca doneće poseban izazov u poslu. Nastupite odlučno, ali i oprezno.

 

Ljubav – Imaćete vrlo buran društveni život koji će vam omogućiti da sretnete zanimljive osobe. Neko ko vas veoma intrigira pokušaće da vam nametne svoj stil. Možda i ne znate da imate nekoliko opcija, čak i ako ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, nije sve do te mere zacrtano i izvesno da se ne može promeniti. Devica, Jarac, Škorpija ili Bik, sve su to znaci koji će vam se dopadati, pokušavati s vama da uspostave dobru komunikaciju. Ipak, najviše će vas privući Rak ili Ribe. Predstavnici vašeg znaka nemaju problema u ljubavi, naprotiv, nisu ni svesni koliko imaju mogućnosti da, uz malo više odlučnosti, srede svoj ljubavni život. Možda nećete odoleti tajnoj avanturi sa Rakom ili Bikom.

 

Zdravlje – Budite oprezni na ulici.

 

 

strelac-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

STRELAC

Posao – Očekuje vas veoma dobar period. Ipak, pazite se odluka donetih u euforičnom stanju, posebno pod uticajem prijatelja i kolega koji su skloni alkoholu ili sklapanju poslova u kafanama. Jer, sutra se neće setiti šta su vam sve obećali. Konce svoje karijere držite u svojom rukama, ali ipak budite otvoreni za svaku sugestiju, čak i ako vam ne bude odgovarao savet Jarca ili nekog ko je po rangu iznad vas. Razmislite o onome što čujete od njega. Preporučuje se oprez. Znak kod kojeg postoje najveće finansijske oscilacije je vaš, uvek idete na sve ili ništa, ili ste prosjak ili bogataš. Dobri saradnici biće vam svi oni koji vam inače ne prijaju – Škorpija, Jarac, Blizanci i Ovan. Buran period, pun različitih obrta.

 

Ljubav – Strelac zavodi i kada ne zavodi. Iako je najviše okupiran poslom, naći će vremena i za ljubav. Bićete skloni da se upuštate u ljubavne veze sa osobama s posla i iz javnosti. Bilo bi dobro da se više pozabavite sređivanjem svog ljubavnog života. Potrudite se da uspostavite dobru komunikaciju s partnerom, jer ako budete preterano kritički prema njemu ili skloni da ga analizirate, otići će u neki provod baz vas. Ne podnosite gužvu i biraćete miran kutak iz kojeg ćete merkati nekoga ko je baš po vašem ukusu. To što se bude dogodilo tada može značiti početak neke nove ljubavne priče. Kako dani budu prolazili postajete komunikativniji, opušteniji i prilično romantični. Bićete skloni da dajete obećanja koja ćete, ako vas partner na to podseti, možda i ispuniti. Brakom vezani Strelčevi biće prilično neinteresantni i naporni jer će partneru dosađivati pričama o poslovnim planovima, ali od romantike gotovo ništa, osim ako se partner ne potrudi da nešto organizuje.

 

Zdravlje – Razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3