DNEVNI HOROSKOP za 7. februar: Ovan pred važnom odlukom, Škorpija između dve želje, Bik otkriva tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 7. februar: Ovan pred važnom odlukom, Škorpija između dve želje, Bik otkriva tajnu…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ako vaš posao zahteva dodatna istraživanja ili edukaciju, ovo je pravi dan za to. Mentalno i fizički ste spremni na sve izazove koje sa sobom donose sati neprekidnog rada. Uveče, obavezno uhvatite momenat za porodicu ili bliske prijatelje. Odlazak u restoran će biti ono što će zaokružiti vaš dan i učiniti vas u potpunosti ispunjenim.

ŠKORPIJA

Danas biste mogli da se osećate uhvaćeni između želje da ostvarite jedan cilj, najverovatnije finansijski i želje da se posvetite nekim porodičnim stvarima. S obzirom da ste u dobrom raspoloženju i imate dovoljno energije, mogli biste da postignete obe stvari. Prijatelji od poverenja vam danas mogu biti od velike pomoći. Pratite razvoj situacije i uspećete sve što poželite.

STRELAC

Ako se danas nađete u većem krugu ljudi, najverovatnije poznanika, nemojte da se iznenadite kada primetite da su oni uglavnom raspoloženi za ogovaranja i površne razgovore. Na vreme se zapitajte da li iskreno uživate u ovakvim pričama. Jedan prijatelj iz vaše rane mladosti sa kojim ste još uvek u kontaktu, prolazi kroz turbulentan period. Budite mu od koristi.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3