DNEVNI HOROSKOP za 7. februar: Ovan pred važnom odlukom, Škorpija između dve želje, Bik otkriva tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 7. februar: Ovan pred važnom odlukom, Škorpija između dve želje, Bik otkriva tajnu…

5. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Vi ste neko ko ozbiljno shvata svoju profesiju, ali u poslednjih nekoliko dana nema vremena za ostale aspekte života. Danas ne bi bilo loše da odete na zasluženi odmor. Nema razloga za brigu – ne morate da budete neko ko stalno strepi od razvoja situacije i budućnosti. Za sada se opustite i odvojite vreme za stvari koje vas ispunjavaju – hobije, prijatelje i porodicu.

VODOLIJA

U poslednjih nekoliko dana, vaš primat je bila romantika i odnosi sa partnerom. Ako je u pitanju neko koga od skoro poznajete, nemojte se iznenaditi kada danas shvatite da vas ne vezuje ništa više osim strasti. Pokušajte da nađete odgovarajući način da nastavite u istom pravcu, pod uslovom da vam to odgovara. U suprotnom, ostaćete zarobljeni u odnosu koji vam ne prija.

RIBE

Jedan razgovor može da vas stavi u nezgodnu poziciju da morate da birate strane između porodice, prijatelja i vašeg partnera. Poslušajte vaše srce i ne dozvolite drugima da upravljaju vašim životom. Zdravstvena situacija zahteva vašu pažnju. Iako ne osećate nikakve simptome, došlo je vreme za jedan kompletan pregled organizma.

Stranice: 1 2 3