Mars ulazi u znak BIKA na dan ZALJUBLJENIH: Bika će pratiti SREĆA, Jarac pronalazi LJUBAV, a jedan znak će otkriti VELIKU TAJNU…

Mars ulazi u znak BIKA na dan ZALJUBLJENIH: Bika će pratiti SREĆA, Jarac pronalazi LJUBAV, a jedan znak će otkriti VELIKU TAJNU…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

Djevica

Visoke i moćne sveučilišne dvorane pozivaju vas. Ili su to sudnice visokog stropa, obećanja obožavatelja na vašim YouTube kanalima ili egzotično bujno mjesto na nekom dalekom otoku. Što god da je, želite pobjeći od dosade. Ovo nije vrijeme da se držite dnevne rutine.

Veća je vjerojatnost da ćete planinariti nego ljenčariti uz plažu sada, stoga nabavite sportsku opremu. Budite spremni biti super zauzeti ako radite u marketingu ili izdavaštvu. Vaša vjera sada može pomicati planine!

 

 

Vaga

Ovo je moćno, transformativno vrijeme za vas. Možda ćete doživjeti krizu u odnosu, financijsku krizu ili operaciju za poboljšanje zdravlja. U svakom slučaju, vjerojatno radite na visokom intenzitetu, boreći se za svoj opstanak.

Izazovi vas mogu zbližiti sa svojim partnerom. Možete se boriti za osiguranje kredita ili zaraditi proviziju. I možete ojačati obranu vašeg tijela. Sve dobre stvari.

 

 

Škorpion

Bik je vaš suprotan znak, a Mars tu stavlja nekog drugog na dužnost. Ne vas. Drugi povlače konce sada. Lopta je na njihovom terenu. Bolje vam je da jednostavno slijedite njihovo vodstvo. To može biti poslovni partner ili agent na kojeg se oslanjate, vaš supružnik, koji od vas traži da marširate u njegovom ritmu.

Sada ste motivirani za partnerstvo, natjecanje i suradnju s drugima i to nije loša stvar. To može izvući najbolje iz vas.

 

 

Strijelac

Mars u Biku može biti naporan. Po prirodi ste entuzijastični i pustolovni. Mars u Biku to nije. Mora biti siguran da će pothvat uspjeti prije nego što čak i podigne prst. To je sada vaš posao. Naporno radite. Ovo je dobro vrijeme za rad na kreativnom projektu.

A ako ste se tek doselili kod svog partnera, zajednički život može biti izazov. Nemojte se svađati. Ustrajte. To je modus operandi Marsa u Biku. I pazite na svoje zdravlje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3