DNEVNI HOROSKOP za 18. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 18. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

17. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Vrlo je verovatno da će papirologija, ugovori ili pravna dokumenta danas iziskivati vašu posebnu pažnju. Ukoliko želite da nastavite sa projektima na kojima radite, fokusirajte se prvo na papirologiju. Vi ste spremni za svaku vrstu komunikacije, tako da će vam danas biti otvorena mnoga vrata. Visoko podignite glavu i samo napred. Biće vam drago da ste to uradili.

BIK

Vaše finansijsko stanje nastavlja da se poboljšava. U jednom trenutku tokom današnjeg dana, moguće je da ćete se osetiti loše kao da niste dali sve od sebe povodom neke stvari i to će vas zabrinuti. To bi moglo da vas dodatno motiviše, ali nemojte siliti sebe previše. Sasvim je dovoljno sve ovo što sada radite i treba samo tako da nastavite. Brinite o sebi!

BLIZANCI

Iako sve teče kako treba i dobro po vas, ipak ćete danas biti neodlučni. Bez obzira na sve lepe stvari koje vam se dešavaju, tokom današnjeg dana mogli biste osetiti tugu. Nemojte tome pridavati veliki značaj. To je verovatno samo rezultat lošeg bioritma. Ukoliko možete, posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti. Izađite sa prijateljima večeras i lepo se zabavite.

 

RAK

Ukoliko sebi zadajete previše posla danas, možete završiti veoma poraženi i obeshrabreni. Energija vam nije kao obično na visokom nivou. Pažljivo razmotrite situaciju i napravite listu prioriteta. Neće se ništa desiti, niti će svet stati ako vi ne završite sve danas. Uveče pogledajte dobar film i napravite kokice. Male životne radosti na kraju dana.

LAV

Danas ste potrebni potištenom i utučenom prijatelju. Vaša sposobnost da negujete zdrave odnose i slušate druge sa saosećajnošću će svakako dati rezultate. Povedite jedino računa da ne upijete loše raspoloženje tih ljudi. Na profesionalnom planu nastavljate da ređate uspehe, stvarate nova prijateljstva i ciljeve. Držite se svog entuzijazma i optimizma dok u isto vreme pokazujete saosećanje prema drugima.

DEVICA

Moguće je da ste pod pritiskom ukoliko treba da završite neki projekat na vreme. Međutim, vaša posvećenost pomoćiće vam da pokušate da završite sve, čak i ako se čini nemogućim. Nemojte sve sami. Potražite pomoć. U stanju ste sve da završite bez dodatnog pritiska koji sami sebi nabijate. Pokušajte da se relaksirate večeras.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3