DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. februar: Ovan uživa u ljubavi, Škorpiju stižu aveti prošlosti, a JEDAN ZNAK je pred odlukom koja će mu PROMENITI ŽIVOT…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. februar: Ovan uživa u ljubavi, Škorpiju stižu aveti prošlosti, a JEDAN ZNAK je pred odlukom koja će mu PROMENITI ŽIVOT…

21. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas je dan kao stvoren da ga provedete sa svojim partnerom. Dajte sve od sebe da budete opušteni i da se relaksirate na nekom mestu koje oboje volite.

 

Ako niste u mogućnosti da idete negde drugde, napravite toplu i intimnu atmosferu u svom domu i proslavite ljubav koju gajite jedno prema drugom.

 

 

BIK

Za razliku od jako emotivnih i burnih dana koje ste imali u poslednje vreme, zvezde vam danas savetuju da usporite i udahnete duboko.

 

Bez obzira na to šta se dašava u vašoj vezi, vi zaustavite buru, budite u miru sa sobom, sa svojim trenutnim partnerom i okolnostima koje su oko vas. Neka vaš um bude mirno more.

 

 

BLIZANCI

Današnji položaj planeta daje vam šansu da posle mnogo burnih i napornih dana napokon odahnete. Današnji mir prijaće svima onima koji vole ovakav način života, a ako volite buru i i dalje imate snage za nju, verovatno ćete se dosađivati.

 

Zvezde vam savetuju da prihvatite okolnosti i uživate u harmoniji ovog dana.

 

 

RAK

Danas će vam biti teško da spojite i dve rečenice uprkos vašoj sposobnosti da lepo objašnjavate i komunicirate. Položaj planeta umanjuje vaše misaone i jezičke sposobnosti.

 

Pokušajte da se ne opterećujete i ne razmišljate o vašoj vezi, kao i da ne započinjete neke krucijalne teme. Neka dan prođe u miru, bez većih komplikacija.

 

 

LAV

Planete vas danas postavljaju u divno raspoloženje. Vi naprosto ne možete da dočekate da vidite svoju voljenu osobu i da joj pružite ljubav koji nosite u sebi.

 

Bićete puni lepih reči, želje da ugodite i napravite romantičnu atmosferu. Pazite da ne razmazite svog partnera i imajte mere.

 

 

DEVICA

Danas nije povoljan dan za donošenje važnih promena i odluka po pitanju veze koja vam je značajna. Planete vam donose ograničenje i mentalnu zamagljenost, pa nećete biti u stajnu da jasno sagledate činjenice i okolnosti oko sebe.
Sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i zaboravite sve probleme.

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3