DNEVNI HOROSKOP za 23. februar: Ovan hrabro napred, Strelac tvrdoglav, Vodoliju čeka težak dan, Ribe uživaju u ljubavi…

OVAN

Ako vam nešto nema smisla, recite to i pitajte za smisao. Budite jaki i imajte samopouzdanja. Nemojte dozvoliti da drugi iskorištavaju vašu osetljivost. Vaša tendencija je da uglavnom više dajete nego što primate, ali to vas može dosta istrošiti. Čuvajte svoju energiju i uradite nešto lepo za sebe.

BIK

Pokašajte danas da kontrolišete svoju agresivnost, jer će ljudi biti osetljiviji nego inače. Iskoristite snagu svoje prirode u pozitivnom smislu – okrenite je ka sebi i suočite se sa svojim demonima. Budite oprezni jer će neko pokušati da napravi budalu od vas.

BLIZANCI

Vreme ja da budete agresivniji kada su u pitanju vaše potrebe. Okružite se pozitivnim ljudima, koji veruju u vas i podržavaju vas. Naoružajte se samopouzdanjem. Odvojite vreme za vežbanje i meditaciju, i unesite više harmonije i balansa u vaš život.

 

RAK

Vrlo je moguće da vas danas neko stavi na „vruću stolicu“, bez nekog posebnog razloga. Taj neprijatan osećaj može dovesti do tenzije ukoliko budete preterano reagovali. Postarajte se da imate sve činjenice pre nego što išta kažete. Cela situacija može biti samo jedan nesporazum.

LAV

Ukoliko postoji nešto za šta treba da se bori, onda je ovo dan za tako nešto. Do sada ste samo proučavali načine kako to da uradite. Vreme je za akciju. Posedujete dodatnu vitalnost i ratnički instinkt. Osećate se kao vulkan koji je spreman da izbaci lavu. Verujte i pratite svoje instinkte.

DEVICA

Danas nećete biti raspoloženi da se borite. Ako vas neko izazove, probajte da na svoj način dođete do poente. Najverovatnije da ćete biti sposobni verbalno da dobijete svaku bitku. Pokušajte sa osetljivijim pristupom pre nego sa otvorenim ratobornim stavom. Pažljivo slušajte suprotnu stranu i isplanirajte svaki korak. Imajte na umu da to nije takmičenje, već samo razgovor među prijateljima.

VAGA

Budite ponosni na svoje instinkte koje uspešno negujete. Uradite nešto danas humano i korisno za prirodu i svet koji nas okružuje. Priključite se nekoj humanitarnoj organizaciji. Nemojte dozvoliti da se politika umeša i spreči vas da dođete do same svrhe života na planeti. Recite ono u šta verujete.

nastavak na sledecoj stranici..