Jednom stiže NOVA a jednom se VRAĆA STARA LJUBAV… Ova tri znaka do KRAJA NEDELJE očekuje veliko IZNENADJENJE

Jednom stiže NOVA a jednom se VRAĆA STARA LJUBAV… Ova tri znaka do KRAJA NEDELJE očekuje veliko IZNENADJENJE

19. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Škorpija

Osobe rodjene u ovom horoskopskom znaku neka se pripreme, vama se priprema nesto jako zanimljivo, po malo rizicno. Ako ste u vezi, jer ovo sto vam slijedi ce biti jako jako primamljivo. Tvoj partner ce dobiti opasnog suparnika.

 

Naime, vama ce se u zivotu pojaviti neko nov, ko ce vas vec iz prvog razgovora oboriti s nogu… Nece se pojaviti sa ciljem da vas zavede i prevari, da vas osvoji pa nestane, to i jeste najzanimljiviji dio ove komletne price. Što ce to sve desiti potpuno spontano i prirodno…

 

Probudice u vama one najdublje emocije i podsjetiti vas koliko ljubav moze biti lijepa i koliko je ustvari potrebna svakome od nas. Da bi bili srecni i zadovoljni u zivotu… Cist osjecaj pripadanja i ljubavi na koji ste bili zaboravili, bez ikakvih smisljanja i taktika. Obostrano ce da se rodi u momentu kada se vasi pogledi susretnu, duse ce vam se prepoznati. Ako si jos uvijek sama ili u potrazi za partnerom, ovu priliku definitivno iskoristi i uzivaj maksimalno u ljubavi koja ti dolazi..

 

 

PROŠLOST SE VRAĆA

 

Jarac

Sve osobe rodjene u ovom horoskopskom znaku, do kraja nedelje imace priliku ispuniti svom srcu davno usnulu zelju. Priustiti sebi to zadovoljstvo da potvrdis svoje sumnje i da proslost zauvijek pustis… Doci cete u priliku da poravnate neke stare dugove, o cemu ste dosta i razmisljali u prethodnom periodu. Puno vremena ste proveli u svojim mislima zamisljajuci kako bi to sve moglo da izgleda. Samo kada bi imali drugu priliku da kazete sve sto ste mislili, da uradite drugacije.

 

Sada, nakon dugo vremena, sve ce samo doci na svoje mjesto i ovo treba da vam bude pouka da dalje u zivotu znate da je zivot jedan krug. Da kao sto se nama sve dobro i lose u zivotu vrati, tako i sve te stvari koje su ostale nedorecene, kad tad dodju na naplatu… Ne treba puno vremena da se baca na ubijanje u pojam zasto je nesto tako a ne drugacije. Jer neke stvari moraju ici tezim putem da bi bile ispravne i da bi sve bilo kako treba. Prihvati da je to tako, bice ti sve lakse u zivotu.. Osoba iz proslosti ce zeljeti oprost i novi pocetak, sve ce biti do tebe, pa razmisli dobro sta zelis…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2