DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. mart: Ovan mora doneti važnu odluku, Ribe uživaju, Jarac zaljubljen do ušiju, Blizanci na sedmom nebu

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. mart: Ovan mora doneti važnu odluku, Ribe uživaju, Jarac zaljubljen do ušiju, Blizanci na sedmom nebu

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Planetarna energija ohrabriće vas danas da se malo više posvetite sebi i proširite polje interesovanja, kako biste privukli osobu koja vam se dopada. To može značiti da ćete razgovarati o različitim temama i da ćete uživati. Ukoliko tražite ljubav, nahranite svoj um i družite se. Neko uživa u vašim razgovorima.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je pred vama puno posla na svim životnim poljima. Planetarni aspekt je veoma povoljan za uspostavljanje sjajne komunikacije sa drugima, kao i uspostavljanje značajnog napretka u jednom posebnom odnosu. Ukoliko ste u vezi, to će proširiti vaš krug zajedničkih prijatelja. Ukoliko tražite ljubav, iskoristite ovaj aspekt jer će vam drugi biti naklonjeniji nego obično.

STRELAC

Trenutni planetarna energija značajno će uticati na više intelektualnh dešavanja, a svaki društveni događaj koji budete posetili imaće fokus na vrućim temama. Pripazite se jer to može značiti i malo ogovaranja. Ukoliko tražite ljubav, onda budite pažljivi. Nemojte biti napadni, jer to može odbiti osobu koja vam se sviđa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3