DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. mart: Ovan mora doneti važnu odluku, Ribe uživaju, Jarac zaljubljen do ušiju, Blizanci na sedmom nebu

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. mart: Ovan mora doneti važnu odluku, Ribe uživaju, Jarac zaljubljen do ušiju, Blizanci na sedmom nebu

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko večeras imate sastanak, budite oprezni jer vam se može desiti da bude previše lepo da bi bilo istinito. Trenutna planetarna energija možda neće izazvati lavinu strasti koju očekujete, ali dajte sebi vremena, budite strpljivi i velike su šanse da se zaljubite do ušiju. Budite nežni i samo lagano.

VODOLIJA

Današnja planetarna energija pružiće vam mogućnost da okusite ono najbolje odmah na samom početku. Ukoliko postoji neko ko vam se sviđa već duže vreme, onda ćete imati priliku da razgovarate sa njim-njom i saznate dosta toga što vas zanima. Zatim možete odlučiti da li ćete se upustiti u nešto više ili ćete tražiti dalje.

 

 

RIBE

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, te je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme. Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3