DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. mart: Ovan spreman za avanturu, Bik će uživati u romantici, Devica otkriva nova osećanja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. mart: Ovan spreman za avanturu, Bik će uživati u romantici, Devica otkriva nova osećanja…

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas vam planete donose neko nerazumevanje i zabunu kada je ljubav u pitanju, što bi moglo ugroziti vašu vezu. Ako želite da izbegnete probleme i nepotrebne konflikte, razgovarajte i recite jedno drugom šta je to što vam smeta. Prilagođavanje, razumevanje i podrška su ključ uspeha u ljubavi.

 

 

ŠKORPIJA

Vi u životu uglavnom sve držite pod kontrolom, ali danas će vam sve iskliznuti iz ruke i imaćete osećaj potpune izgubljenosti. Vaše uobičajene igrice vam ovoga puta neće pomoći da dobijete ono što želite. Pokušajte da se opustite i pustite stvari da idu svojim tokom. Ne mora uvek sve biti baš kako vi želite.

 

 

STRELAC

Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će licem u lice biti usmerene fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje nerealne. Neko će vam sasuti istinu u lice. Ma koliko to bilo snažno i neprijatno, upravo je to za vaše dobro. Razmislite o svemu hladne glave i uključite razum, kako ne biste bili na šteti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3