Prvo što vidite na SLICI otkriva za čim vaše SRCE NAJVIŠE ŽUDI!

Prvo što vidite na SLICI otkriva za čim vaše SRCE NAJVIŠE ŽUDI!

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Istraživanja su pokazala da različiti ljudi mogu interpretirati ono što vide drugačije, ovisno o njihovoj osobnosti. Oči vide sve, ali mozak prvo odabire ono što je vama najvažnije. U ovom testu vidjet ćete ono što vam je zapravo najvrednije.

1. Što ste prvo vidjeli?

Zebra: Vi ste ekstrovertirani: Volite razgovarati, zabavljati se, upoznavati nove ljude i raditi nove stvari. Praćenje rutine nije vaš stil.

 

Lav: Vi ste introvertirani: Volite provoditi kvalitetno vrijeme sami ili u društvu voljene osobe, uz čašu omiljenog pića i nekoliko epizoda vaše omiljene TV emisije.

 

 

2. Što ste prvo vidjeli?

Ekaterina Gapanovich

Stablo: Možete biti tihi, ali ne zato što ste stidljivi. Samo volite biti ono što jeste i ne trebate ničije odobrenje.

 

Gorila: Vi ste maksimalist i perfekcionist. Samo imajte na umu da ponekad možete biti previše kritični i da to može povrijediti ljude, piše Bright side.

 

Lavica: Imate jako jaku osobnost i ne dopuštate nikome da vam stane na put.

 

Riba: Vrlo ste osjetljivi i imate mekanu osobnost i brižno srce. Ne dopustite drugima da vas uzimaju zdravo za gotovo.

3. Što ste prvo vidjeli?

Ekaterina Gapanovich

Beba: Volite imati vremena za sebe i ne biste se trebali osjećati krivim ako se jednostavno ne osjećate druželjubivo. To je u redu, budite svoji.

 

Par: Volite svoje prijatelje i iako ne volite glasne žurke i velike grupe, imate nekoliko vrlo bliskih prijatelja i učinili bi apsolutno sve za njih.

 

Drveće: Imate vrlo šaroliku osobnost i uvijek ste otvoreni za nova iskustva. Promjena nije velika stvar za vas. Zapravo, volite promjenu!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2