DNEVNI HOROSKOP za 30. mart: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 30. mart: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

29. ožujka 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Snovi i vizije danas će vam dolaziti i odlaziti. Moguće je da ćete se susresti sa svojom savesti. Sve je to moguće ako ste imali neke traume u prošlosti i fobije kojih se niste rešili, i sada izlaze na površinu.

Okrenite se kreativnim aktivnostima. Krajem dana osetićete se emotivno lakšim.    

 

 

VODOLIJA

Ukoliko danas odete na neki društveni događaj ili bilo kakvu grupnu aktivnost, susrešćete se sa dosta poznanika i upoznati nove i interesantne ljude.

Sasvim nova osoba ulazi u vaš život koja može doneti i promene. Niste voljni danas da iznosite svoja mišljenja, što će se pokazati kao ispravna odluka. Budite taktični.  

 

 

RIBE

Fizički ste spremni, puni energije da se uhvatite u koštac sa svime što vam se danas nađe na putu. To je svakako dobro, jer ćete se susresti i sa novim izazovima koji mogu promeniti vaše mišljenje o samoj svrsi života.

Entuzijazam prožima čitavo vaše biće i želite sve i to odmah! Suočićete se sa snažnom posvećenošću svemu što budete radili danas, bez obzira na težinu zadatka.

Stranice: 1 2 3