Ko je na VELIKOJ prekretnici a koga čeka OGROMNA SREĆA! Ova tri znaka očekuju DRASTIČNE PROMENE sledeće sedmice!

Ko je na VELIKOJ prekretnici a koga čeka OGROMNA SREĆA! Ova tri znaka očekuju DRASTIČNE PROMENE sledeće sedmice!

14. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovaj period u toku sledeće sedmice ce za ova tri znaka ubrzati mnoge stvari. Sve ono sto vas je drzalo u nedoumici i sto nikako niste sebi mogli razjasniti, samo ce poceti da se otpetljava.. Planete će smiriti vase emocije pa cete hladne glave moci da odlucite o mnogim stvarima.

 

 

RIBE

 

Vama ova sedmica donosi resenje jednog velikog problema, i koliko vi god po prirodi bili od akcije.  Volite sve sto vam se namece odmah da rijesavate ali u ljubavi taj pristup vam se nije pokazao sa dobrim rezultatom. Jer ona zahtjeva vise vremena i ne poredi se ni sa cim drugim.

 

E napokon je dosao period kada ce partner, ako ste u vezi, shvatiti da vas mora konstantno impresionirati da bi vas zadrzao, Već ste se poceli osjecati zapostavljeno.

 

Ribe nije tesko osvojiti, tesko ih je zadrzati, jer vas partner mora biti dominantniji od vas a to se nalazi bas svaki dan. Nemojte nagliti, sacekajte jos malo, pustite ga da vam dokaze da mu je stalo do vas.

 

Sto se tice posla, skloni ste cestom predomisljanju i propustate mnoge prilike jer vam se ukaze sledeca. Nikako da se konacno odlucite za jedan posao i zadrzite se na jednom mjestu. Ako vam se pruzi prilika da na ovom poslu na kojem se trenutno nalazite potpisete neki stalni ugovor, uradite to. Ovo je odlican period na to.

 

ZANIMLJIVA PONUDA

 

OVAN

Vi ste jedan jako karakteristican znak, jako ste tvrdoglavi i to je vasa najistaknutija osobina. Vi cak i u situacijama kada shvatite da niste u pravu, ne popustate, drzite se svog po svaku cijenu.

 

Vas do kraja sledeće sedmice ocekuje jedna zanimljiva ponuda. Trebate malo da razmislite pa onda donesete odluku, jer ce vam na prvu zvucati neprihvatljivo. Ipak, svaku promjenu koju svjesno donesete u ovom periodu pokazace se kao pozitivna.

 

Ako se ponuda tice posla, dobro izvazite sve sto vam se nudi i sto sada imate pa cete lako doci do pravog zakljucka i odluke. Neko vas je vec dugo vremena pokusavao sabotirati, i vi to znate ali ste se uspjeli izboriti za sebe i sa svoje mjesto.

 

Nemojte svjesno ostajati na istom mjestu ako vec imate priliku da se pomjerite naprijed. Prihvatite to i pokazite koliko zaista vrijedite jer je u sustini vasa narav Vas najveci neprijatelj. Pokazite da ste spremni na svaku promjenu i da se mozete prilagoditi svakoj situaciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2