DNEVNI HOROSKOP za 17. april: Ovan između želja i stvarnosti, Ribama stiže novac, Škorpija očajna, Vodoliji stiže sjajna prilika…

DNEVNI HOROSKOP za 17. april: Ovan između želja i stvarnosti, Ribama stiže novac, Škorpija očajna, Vodoliji stiže sjajna prilika…

16. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Imate velike planove i skloni ste sanjarenju, a to bi vas danas u velikoj meri moglo da odvuče od prioriteta. Ne dozvolite sebi da u jednom trenutku shvatite da je prošlo pola radnog vremena, a da vi još niste ni krenuli sa izvršenjem radnih zadataka. Potrudite se da danas napravite i neke dugoročne planove. Zdravlje vam je u potpunom redu, izuzev manjeg pada imuniteta.    

ŠKORPIJA

Prilično je frustrirajuće kada zbog profesionalnih obaveza ne možete da se posvetite privatnom životu, partneru i prijateljima. Mnogo razmišljate o predstojećem vikendu, a obaveze sa samo gomilaju. Ne budite očajni. Jednostavno, što se mora, nije teško. Odradite samo ono najneophodnije i održite zadata obećanja. Ostalo može da sačeka.    

STRELAC

Ovo je pogodan dan za svođenje računa i pravljenje nekih planova. Vama je jako malo potrebno da uvedete red u vaš život. Mnoge stvari koje se tiču vašeg doma su onakve kakve ste oduvek zamišljali, potrebno je da usmerite pažnju na vaš ljubavni život. Potrudite se da sašlušate drugu stranu – konstruktivni razgovori su danas izuzetno poželjni.  

ODREDITE SVOJE ŽELJE

 

JARAC

Danas postoji rizik od emotivnog prezasićenja i imaćete utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, situacija je trenutna. Oslonite se na vaš intelekt koji je u odličnoj formi, iako to trenutno ni ne primećujete. Odredite prioritete i ciljeve. Veoma je važno da shvatite šta to više ne želite u svom životu, a još bitnije koga. Svako putovanje započinje jednim korakom.    

VODOLIJA

Danas možete da očekujete dobre vesti koje se tiču vaših finansija. Bićete u prilici da se počastite nekim stvarima za kojima ste u poslednje vreme žudeli. Pripazite da ipak ne pređete neke granice. Jedna porodična situacija će zahtevati vašu pozornost. Posvetite joj se sada, jer ostavljanje za kasnije nije najsrećnije rešenje.    

RIBE

I sami ćete biti iznenađeni prilivom kreativne energije i jasnoćom vaših misli. Iz čiste zabave i užitka, poželećete da se posvetite umetnosti u kućnoj varijanti. Za šta god se opredelili, uživaćete u samom procesu, ali i u konačnom ishodu. Pozitivne vesti koje se tiču vaše finansijske situacije možete da očekujete popodne. Nadajte se povišici.   horoskopius

Stranice: 1 2