HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Vodoliju očekuje DOBITAK, Biku neko GRIJE srce, Ovna čeka teška ODLUKA, Devici stiže PRELEPO iznenađenje…

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Vodoliju očekuje DOBITAK, Biku neko GRIJE srce, Ovna čeka teška ODLUKA, Devici stiže PRELEPO iznenađenje…

19. travnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Sa primetnom dozom odlučnosti i sigurnosti preuzimate na sebe potpunu odgovornost u vezi nekih zajedničkih aktivnosti. Saradnici imaju poverenje u vaše sposobnosti i oslanjaju se na vaše iskustvo. Nalazite se u toploj emotivnoj fazi i spremni ste da učinite sve što je potrebno kako biste usrećili svoju porodicu ili partnera.

Škorpion

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Strelac

U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

EMOTIVNI ZANOS

Jarac

Nalazite se u sjajnoj formi, tako da delujete vrlo samouvereno i zahtevno u susretu sa saradnicima. Vešto primenjujete različite poslovne strategije u zavisnosti od aktuelne teme sa kojom se susrećete ili od ciljeva koje želite da ostvarite. Priželjkujete neka nova dešavanja i snažne izlive ljubavi u odnosu sa voljenom osobom. Prati vas dobro raspoloženje. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

Vodolija

Delujete vrlo afirmativno na svoju okolinu i imate dovoljno sluha za neke savremene ideje. Obratite posebno pažnju na mogućnost povezivanja poslovnih i privatnih interesa, jer uz zadovoljstvo koje će vas ispuniti sledi i dobitak koji će vam imponovati. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i stalo vam je da poobljšate svoj ljubavni život. Pokušavate što bolje da razumete neke sličnosti i razlike koje postoje u odnosu sa voljenom osobom.

Ribe

Nalazite se u kreativnoj fazi i jasno umete da prepoznate svoju „dobitnu kombinaciju“. Delujete kao osoba koja sve konce drži u svojim rukama, tako da odlučno sprovodite svaki plan ili dogovor koji imate. Partner vas obasipa beskrajnom pažnjom i toplim emocijama. Potrudite se da izrazite svoje najlepše osobine kako biste uživali uz osobe koje volite. U ljubavi uvek treba preterivati u skladu sa zajedničkim potrebama i željama.

Stranice: 1 2