NEDELJNI HOROSKOP do 28. 04. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANAC, RIBE I BIK!

NEDELJNI HOROSKOP do 28. 04. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANAC, RIBE I BIK!

19. travnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

LJUBAV: Iskreni savjeti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatrat ćete prije svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

 

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne strastvene ljubavne veze. Ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte svoju energiju.

 

VJERUJTE U SEBE

 

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primijeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti vjerodostojnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u sportu i u životu.

 

 

RAK

LJUBAV: Ovih dana pratit će vas lijepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osjećati nedostatak atrakcija pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3