OVO JE NJIHOVO VREME: Ovo su 3 NAJSRETNIJA znaka u vladavini Bika, očekuje ih SREĆA U LJUBAVI I VELIKI USPEH!

OVO JE NJIHOVO VREME: Ovo su 3 NAJSRETNIJA znaka u vladavini Bika, očekuje ih SREĆA U LJUBAVI I VELIKI USPEH!

21. travnja 2019. Off By Admin 1

Sunce ulazi u znak Bika 20. aprila 2019. godine, a astrolozi otkrivaju da će 3 znaka privući veliku sreću i uspjeh do 20. maja 2019. godine, piše “Lovesensa“.

U istom periodu kada Sunce uđe u Bika i romantična planeta Venera ulazi u znak Ovna, što znači da će se u narednih mjesec dana u srcima mnogih znakova upaliti vatra ljubavi.

 

Takođe, tri planete postaju retrogradne i na nebu se dešava prava astrološka revolucija. Već osjećamo energiju retrogradnog Jupitera koji nas usmjerava na pravi put i donosi važna preispitivanja. Pluton kreće retrogradnim hodom 24. aprila i podseća koliku moć skrivamo u sebi, dok retrogradni Saturn od 29. aprila redefiniše nađše ranije postavljene temelje života.

 

Iako će se mnogim znakovima život preokrenuti, zemljani znakovi ipak odnose pobedu kada je u pitanju pozitivna energija i samoostvarenje u periodu Bika.

 

Tri znaka će biti najsretnija i najuspješnija tokom vladavine Bika, a to su Bik, Djevica i Jarac.

 

BIK

Sretan vam solarni povratak, dragi Bikovi! U Univerzumu je zapisano sve što vam se događalo u prethodnim sedmicama i horoskop kazuje na to da je najgore prošlo. Kada se Sunce useli u vaš znak preplavit će vas prijatna osjećanja i imat ćete osjećaj kao da ste ponovo stari, odnosno da se savršeno osjećate u svojoj koži.

Nižu se nove životne pobede

 

Sa Saturnom i Plutonom u vašoj devetoj kući obrazovanja, putovanja i lične filozofije, uspjećete da redefinišete životnu perspektivu i znaćete koje korake treba da preduzmete za ostvarenje dugoročnih planova.

 

 

DJEVICA

Napokon možete da se opustite! Sve što ste prošli u prethodnih nekoliko mjeseci dalo vam je veliku snagu da se izboirite sa životnim preprekama. Sada možete i opušteno upijati energiju Sunca u Biku i maštati o pobedama koje ćete osvojiti u budućnosti. Sunce u Biku nalazi se u vašem devetoj kući proširene perspektive i lične filozofije.

 

To znači da ćete napraviti velike poteze i dobićete slatke plodove svega onoga na čemu ste u prethodnom periodu naporno radili. Saturn i Pluton nalaze se u vašoj petoj kući zadovoljstva, ljubavi i autentičnosti, a to znači da bez straha treba osvajati nove teritorije života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2